Sim Kártya Vágó, Micro SIM/Nano SIM Kártya Vágó, 2 az 1-ben Vágási SIM-Kártya Szabvány Micro/Mikro Nano Dual Sim Kártya Vágó Ütés Sim Kártya Vágó, 3 SIM-Kártyák&1 Ejekciós Pin (Ezüst)

Sim Kártya Vágó, Micro SIM/Nano SIM Kártya Vágó, 2 az 1-ben Vágási SIM-Kártya Szabvány Micro/Mikro Nano Dual Sim Kártya Vágó Ütés Sim

Rendeléséhez elérhető
HUF 1672.65
Készleten:

【2 az 1-ben Dual Sim Vágó Eszköz】kap Sim kártya vágó Nano Mikro -, Nano-szabvány a Mikro-normál Sim adapter, 1 x SIM-katapult eszköz.Konvertálása Szabványos SIM Micro SIM, Micro SIM -, hogy a Nano-SIM, Normál SIM-Nano SIM. 【Könnyen Használható】A dimenzió a SIM kártya vágó szól 4.8 x 2.2 x 2.8 inch.Egyszerűen helyezze be a SIM-kártyát, majd nyomja le, gyors, pontos, tiszta vágás, nem Kár, hogy a meglévő SIM -, majd megszületett, egy tökéletesen levágott Sim.Ez a vágó is jó a vágás, a normál Sim-kártya Micro sim/Nano Sim-kártya mérete, ami nagyon kényelmes.Nem kell egy szakembert, hogy csináld. 【Kiváló Minőségű mobiltelefon SIM-Kártya Eszköz】Készült, jól tette, rozsdamentes acél, stabil teljesítmény, magas megbízhatóság.Masszív fogantyú könnyen vágható, nem deformálódik, tartós használata. 【Kompatibilis】A Sim kártya vágó tartozékok lehet alkalmas minden mobilok, amelyek Mikro-Sim-kártya, illetve a Nano-Sim kártya, mint a mobil telefon / okostelefon / i Phone stb. 【Könnyen hordozható】Egyszerű művelet köszönhetően pontosan illeszkedő mélyedések.Tökéletes utazáshoz, ha azt szeretné, hogy vágja el a SIM-kártya utazás közben vagy váratlan helyzetekben, akkor ez a 2-in-1 SIM kártya eszköz lesz a jó társ.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai