Szobatisztaság Ülés Wc-w/sámli Létra & Splash Gárda, a Gyerekek Kisgyermekek Edző w/Kezeli. Erős & Összecsukható. Csúszásmentes Lépéseket & Anti Slip Párna. Állítható Szék - Fiúk Lányok Baba (Kék)

Szobatisztaság Ülés Wc-w/sámli Létra & Splash Gárda, a Gyerekek Kisgyermekek Edző w/Kezeli. Erős & Összecsukható. Csúszásmentes Lépéseket

Rendeléséhez elérhető
HUF 4588.65
Készleten:

KÉNYELMES, ERŐS - Kiderült felnőtt méretű wc a gyerek barát képzési helyet biztosítva, hogy a gyerekek úgy érzik, biztonságos.Kontúros helyet kínál kényelmes, biztonságos ülő baba a csúszásgátló pad alatt, a stabilitás érdekében.A LEGJOBB ALKALMAS - Illeszkedik a legtöbb szabványos méretű wc magassága 13.87"- 16.93/35- 43 cm.Tartalmazza az állítható lábak befogadására különböző wc magasságokba.Ez a bili helyet a létra nyílik hatékonyan stows el könnyen tartani a fürdőszoba elérhető, hogy fiatal, öreg.KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS / EGÉSZSÉGÜGYI – Ez a szobatisztaság ülés könnyen összeszerelhető.A szék összecsukható, könnyen a praktikus, könnyű tárolás maximalizálása tér.A műanyag design nagyon egyszerű, higiénikus tisztító.ÁLLÍTHATÓ STEP – Funkciók állítható széles, csúszásmentes lépés a két heights, hogy ez a tréner alkalmas minden korosztály számára.Ez is jellegét meghatározza fogantyú a könnyű, biztonságos mászás, valamint biztonságos ülő.PIACVEZETŐ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT - továbbra is számítanak ránk, hogy ajánlatot a piacokon a legtöbb versenyképes árak, párosítva piacvezető ügyfélszolgálat, meg minden, ami mögött egy év teljes körű gyári garancia.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai