RISUNTOY Baba Alakú Válogatás Játék Érzékelési Forma Válogatás Játékok Gumiszalag Színes Formák Sorter Válogatás Korosztály 3 Éves kortól(13PCS)

RISUNTOY Baba Alakú Válogatás Játék Érzékelési Forma Válogatás Játékok Gumiszalag Színes Formák Sorter Válogatás Korosztály 3 Éves kortól(13PCS)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2563.65
Készleten:

【INNOVATÍV FORMA SORTER】Ez a Kövér Agy tanulási játék ösztönzi alakú válogatás, szín elismerés, ahogy jön, 6 darabos, egyedi textúrázott formák, kocka készült rugalmas szalagok.Vigyázzon, hogy a gyerekek szórakozás közben nyomja meg a formák révén a gumiszalag. 【KÍSÉRLET FEDEZZE fel】Ez a forma válogatás játék a doboz nem volt célja, hogy a kicsik a tapintható élmény.Nézd meg a baba, hogy érzékszervi játék szórakoztató. 【Kézügyesség FEJLESZTÉSE】Válogatás a színes formák segít fejleszteni a baba a logika, mind a problémamegoldó készségek, miközben a frusztráció-mentes forma-tanulási tapasztalat. 【Játékkínálat】Ez a Inny Bin baba játék nagyszerű óra válogatás, szórakoztató, valamint támogatja a baba szín elismerése, kézügyesség.A széleskörű lejátszási lehetőségek, hogy Kövér Agy játékok egyedi, így a kicsiket, hogy a különböző készségek fejlesztése. 【IDEÁLIS AJÁNDÉK BABÁK】Ez az innovatív Kövér Agy baba játék célja a kis kezet nyújt végtelen óra oktatási szórakoztató.Tökéletes, mint egy ajándék a baba első születésnap, Karácsony vagy a Húsvét.Alkalmas a babák, kisgyermekek 3 éves vagy idősebb.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai