Adatkezelő a Nintendo Kapcsoló/Switch Lite Vezeték nélküli Aranyos Pro Vezérlő Kapcsoló Motion Control, Kompatibilis PC,Állítható Vibrációs( Rózsaszín)

Adatkezelő a Nintendo Kapcsoló/Switch Lite Vezeték nélküli Aranyos Pro Vezérlő Kapcsoló Motion Control, Kompatibilis PC,Állítható Vibrációs(

Rendeléséhez elérhető
HUF 5128.65
Készleten:

【 Reálisabb 】20 kulcs funkció bemenet hagyja, hogy a Vezeték nélküli Vezérlő gyorsabb működés, hadd élvezze a vicces játék. 【Legjobb ajándékot választani】Ez a Vezeték nélküli Kapcsoló Vezérlő a legjobb választás a barátok születésnapi vagy Karácsonyi ajándék.Ez támogatja a PC-vezetékes kapcsolat a Bluetooth-kapcsolat mód, támogatja a multiplayer játékok, akár 4 szabályozók csatlakoztathatók.Lehet játszani a játékot a barátaiddal egyszerre. 【Állítható Vibráció, valamint Motion Control】A szenzor hat-tengely szomatoszenzoros funkció, használt, switch Pro gamepad.Mi több, képes a rendkívül precíz irányítást a pozíció, sebesség, működés, gyors start/stop motion.Állítható vibrációs fokozza a játékélményt. 【Vezeték nélküli Kapcsoló Vezérlő】Ez a vezeték nélküli kapcsoló vezérlő kompatibilis a Nintendo Kapcsoló & Switch Lite., nem lehet játszani, különböző Nintendo Kapcsoló játékok. 【Új design】Beépített kettős motor rezgés, támogatja a motor rezgés erősségének beállítása, fokozza a játék élményét, a kapcsoló a vezérlő, hogy úgy érzi, a csata helyszínét, a játék még reálisan.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai