200Pcs Tiszta Perforált Hő Zsugorodó Fólia Összezsugorodik Pecsét Sávok 2oz Alumínium, Ón Edény, Könnyen Használható, Hogy a Termékek Több Szakmai (A 60g Alumínium Tégely)

200Pcs Tiszta Perforált Hő Zsugorodó Fólia Összezsugorodik Pecsét Sávok 2oz Alumínium, Ón Edény, Könnyen Használható, Hogy a Termékek

Rendeléséhez elérhető
HUF 1348.65
Készleten:

✦Pszichiáter zenekarok méretű Területet : 228mm (8.97 a) Magasság : 38mm,Hogy 200 csomag per érdekében. ✦Pszichiáter pakolások nyújt szakmai nézd meg, hogy a termékeket.Nem csak egy, garanciazáras pecsétet, de ez is ad az ügyfelek bizalmát, amely a termék biztonságos használatát. ✦Egyszerű használat : használja a hő, fegyvereket vagy hő alagutak zsugorodni. ✦Kötelezettségvállalás : kiváló minőségű termékek, 15 napon belül vissza nem gond, nyugodt lehet vásárolni. ✦Emlékeztetni : Mivel az anyag, egyetlen egy átlátszó, de számos átfedés látható sárga.Anyaga : PVC Mennyiség : 200pcs/sok Szín : Tiszta.Termék méret : Kerület : 228mm (8.97 a) Magasság : 38mm (1.49-ban).Használat : 2 Ounce/60g Alumínium, Ón Jar.Pszichiáter Zenekarok Illik Sapka Átmérője : 2 1/2"-2 3/4"(63mm-69mm).Annak érdekében, hogy egy professzionális csomagolási hatás, javasoljuk, hogy használjon hőt a fegyvert.Tovább a melegítés közben, hogy elkerülje egyenetlen fűtés.A termék csak tartalmaz Átlátszó PVC Fólia, nem tartalmaz olyan tartályokban.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai