G-TÖRTÉNET PS5 az Esetben, hordtáska Utazási Táska PS5, Tároló Táska Kompatibilis PS5, valamint PS5 Digitális Kiadás Ütésálló Rekesz, Benne Szilikon Borító Bőr Védő (Kék Színű)

G-TÖRTÉNET PS5 az Esetben, hordtáska Utazási Táska PS5, Tároló Táska Kompatibilis PS5, valamint PS5 Digitális Kiadás Ütésálló Rekesz,

Rendeléséhez elérhető
HUF 7236.00
Készleten:

・【Tökéletes hordtáska Play Station 5】:Rendelésre készült hordtáska Play Station 5! Ez Áll a szilárd, nehezen viseli nylon szövet, amely lélegző, vízálló, amely elegendő hely.A belső felszerelt, 8 mm-es szivacs, hogy fokozza a védelmet, minden irányban.Minőségi cipzár nehéz deformálódhat,illetve állítható vállpánt, illetve gyakorlati kezeli.Tökéletesen illeszkedik a Play Station 5 hordtáska van szüksége. ・【Erőteljes design tároló】 : az A fő táska illik a Play Station 5 tökéletesen.A fő táska különböző rekeszek tárolására játék lemezek!Tápkábel, HDMI U. S. B kábelek, egyéb kiegészítők el lehet helyezni az első zseb.További két rekesz az adatkezelő volna ki, hogy az elülső zseb!Ez a gyógyszer befolyásolja az idegen testek a tartalmát a csomagolás megóvja a sérülésektől. ・【Magas minőségű anyag】:Vízálló, Porálló, illetve Ütésálló!A tároló zsebek körül anti-shock pamut.Ez csökkenti a befolyása a külső szervek a tartalma a csomagoláson, hogy megvédje a karcolásoktól, illetve a dudorok.Különben is, vízálló nylon anyagból képes megvédeni a játékkonzolt, majd tartozékok a víz, por. ・【Alufelni robbanásbiztos cipzár & csúszásmentes szőnyeg】 : Válassza ki, csak robbanásbiztos cipzárral készült, cink ötvözet!A kettős cipzár segítségével könnyen gyorsan nyissa ki, majd csukja be a hordtáskába, hogy hozzáférjen a Play Station 5. Csúszásmentes szőnyeg teszi a szállító táska több, egyenesen tartja az alján a hordozó táska, tiszta, tiszta!. ・【Ergonomikus kialakítás】 Állítható vállpánt, illetve bővült padding könnyű váll nyomás.A kézi szíj anyaga szintetikus bőr fel van szerelve egy rögzített csat, hogy önnek átfogó védelmet, hogy kényelmesebb a használata.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai