LoveDisplay 4 Tier Muffin Állvány Akril Cupcake Kijelző Állni Desszert Z Tornyok LED Fény Esküvők, Születésnapi Partik (Sárga Fény)

LoveDisplay 4 Tier Muffin Állvány Akril Cupcake Kijelző Állni Desszert Z Tornyok LED Fény Esküvők, Születésnapi Partik (Sárga Fény)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3913.65
Készleten:

????【INGYENES KÖZGYŰLÉS】A muffin állvány készült 100% - os kiváló minőségű akril anyag.Minden akril lemez lehet könnyen szétszedhető, majd használni, mint a 2, 3, 4 réteg muffin állvány közgyűlés.A réteg magassága 4.72 hüvelyk (12 cm). ????【TÖBBCÉLÚ】amellett, hogy a forgalomba tortákat, sütiket, akkor is lehet használni, hogy a hely gyümölcsök, desszertek, stb.Használja a torta állni, hogy díszítse a haza, hogy a barátok, jó hangulat. ????【TÖBB ALKALOMMAL HASZNÁLJA】Ez a stílusos, egyszerű torta állvány alkalmas különböző alkalmakkor, mint például az eljegyzés, esküvő, születésnap, party, Karácsonyi illetve egyéb fesztiválok, valamint a torta állvány felszerelt LED string fények, amely fokozza az ünnepi hangulatot. ????【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】 Ez a torta állvány nagyon könnyű telepíteni, csak akkor kell használni az eszközöket csatlakoztassa az akril lemez, valamint az akril rod csavarokkal.A húr is van egy külön lyukat a könnyű telepítés. ????【SZOLGÁLTATÁS】 Ha bármilyen kérdése van, vagy elégedetlenség termékeink, kérjük, forduljon hozzánk, megoldjuk mindent!.Torta tier álljon össze (valamint a szétszerelt) gyorsan, könnyen, egyszerű csavart.Minden akril tábla lehet össze-szabadon használni, mint egy torta állvány, 2, 3, 4 rétegben.Emeletes torta állvány felszerelt LED string fények, hogy hozzon létre egy nagy parti dekoráció. 1. Tiszta muffin állvány készült masszív, élelmiszer-minőségű akril, 100% - ig átlátszó. 2. Desszert kijelző állni, ami nagyon alkalmas forgalomba torták, sütemények, pudingok, stb. 3. Ez az elegáns, egyszerű torta állvány alkalmas a különböző alkalmakkor.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai