Hialuronsav Szérum - Antioxidáns Anti Aging, Magas potencia hidratáló arc exfoliant szérum–, hogy csökkenti a ráncokat a ragyogó bőr (EGY 2 OZ üveg)

Hialuronsav Szérum - Antioxidáns Anti Aging, Magas potencia hidratáló arc exfoliant szérum–, hogy csökkenti a ráncokat a ragyogó bőr

Rendeléséhez elérhető
HUF 1618.65
Készleten:

✔ BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK : A hialuronsav Szérum, lehet, hogy a bőr érzi, puha, sima, azzal a kiegészítéssel, Vitaminok, C & E, úgy működik, mint egy anti-aging ügynök, akinek a hosszú távú hatások. ✔ MAGAS POTENCIA – Bleu Beaute hialuronsav Szérum jól működik, még a legszárazabb foltok a bőr, hogy szükség lehet egy rehydrating kezelésre.Egy speciális hidratáló akció, az eredmények cég, fiatalos megjelenés. ✔BIZONYÍTOTT, HOGY CSÖKKENTI a finom vonalak, ráncok, sötét karikák, a puffadás, a szem alatt.Kiváló nedvesség, ez a szérum segít az öregedés elleni ami csökkenti a ráncokat, a finom vonalak, sötét karikák, a elszíneződés a bőrön.Ez a sav is rendelkezik, C-Vitamin, E, amely segít javítani a bőr. ✔ MŰKÖDIK, VAGY A PÉNZ VISSZA - Bleu beauté cég számára a termékek munka & dolgoznak, rendkívül jól garantáljuk, majd eredménye, vagy 100% - os visszatérítést, kérdések nélkül.Próbálja ki a hialuronsav szérum ha nem vagy elégedett, tudassa velünk. ✔ HARCOL, SZÁRAZ BŐR, hogy nem csak hidratálják a bőrt, hanem csökkenti a hámló bőr.Bleu Beaute hialuronsav a szerves komponens ugyanolyan hatékony a zsíros vagy érzékeny bőrt lehet viselni alatt teszik ki.Megfelel a TELJES értékű PRÉMIUM STANDARD - Készült Bio összetevők (72%), valamint a 100% - ig Vegán & Kegyetlenség Ingyenes.Magas potencia hidratáló arc szérum botanikus hialuronsav, Bio Aloe, valamint antioxidánsok, mint például a Zöld Tea, C-Vitamin & E. Segít, hogy csökkenti a finom vonalak, ráncok, sötét karikák, a puffadás, a szem alatt.Tegyen egy kis mennyiségű arc -, nyak -, decolleté.Hagyja megszáradni.A legjobb eredmény érdekében használja reggel, este.Kérjük, vegye figyelembe, Egy üveg 2 OZ.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai