24 DB Hosszan Nyomja meg a Körmök Koporsó Bot Nails Akril Nyomja meg a kiegészítőket Graffiti műköröm Balerina Hamis Köröm Tipp Teljes Cover Art Szalon Ragasztóval (kék)

24 DB Hosszan Nyomja meg a Körmök Koporsó Bot Nails Akril Nyomja meg a kiegészítőket Graffiti műköröm Balerina Hamis Köröm Tipp Teljes

Rendeléséhez elérhető
HUF 538.65
Készleten:

【Csomag Tartalmazza】Ezeket a hosszú koporsó hamis körmök gyere 12 különböző méretű annak érdekében, hogy tökéletesen illeszkedik a köröm.A köröm készlet tartalmaz 24 körmök egy köröm Ragasztó. 【Könnyen Használható】Függetlenül attól, hogy a méret a köröm, akkor válassza ki a legmegfelelőbb a műköröm, könnyen berendezés, valamint a fájl őket, hogy bármely hossz, forma tetszik.Barátságos, mind a nail art kezdőknek, illetve szakemberek. 【Magas Minőségű Anyag】Készült, magas minőségű ABS anyagból, alacsony szag, de nem árt, magabiztosan elérni a köröm a fog ezekkel a festett körmökkel. 【Tartós, Újrafelhasználható】Ezek a körmök tartós alkalmazható használja a köröm ragasztó, vagy a köröm ragasztószalagok.Köröm öntapadós lapok teszik lehetővé ezek a körmök szabad újra használni.A megfelelő alkalmazás, ezek a körmök adható fel, hogy 2 hétig viselni. 【Több Alkalmazás】A hamis körmök meghatározott megfelelő bármilyen ünnep, vagy különleges esemény, mint például születésnapok, ünnepek, évfordulók, esküvők, partik, datings, Karácsony, Valentin Nap, anyák Napi ajándékokat.Nincs több küzdelem, hogy eldöntse, melyik köröm design beállítást kell választani.A CSOMAG TARTALMA : 1 x 24pcs Hamis Nails1 x Körmök Glue GLUE ALKALMAZÁS : Tiszta köröm, majd válassza ki a megfelelő méretet.Jelentkezzen ragasztó tipp.Alkalmazni egy vékony réteg ragasztót, hogy a természetes köröm.Nyomja meg a & várjon 10 másodpercig.Könnyedén fájl varrás terület sima gerinc.Nem fájl természetes körmök.TIPPEK eltávolítja : 1. LÉPÉS : Tedd a körmök, a meleg vizet 2 percig amely eltávolítja a köröm matrica könnyebb.2. LÉPÉS : ne eltávolítja hirtelen, amely lehet, hogy hagy némi jele a köröm matricák a köröm felület, de megsérült a körmöm.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai