JAKCOM B3 Okos Zenekar Új, Hordozható Eszköz, mint Intelligens Karóra pulzusmérő Vizsgálat Bluetooth Fülhallgató Kompatibilis iPhone, illetve Android 3 Színben (Fehér)

JAKCOM B3 Okos Zenekar Új, Hordozható Eszköz, mint Intelligens Karóra pulzusmérő Vizsgálat Bluetooth Fülhallgató Kompatibilis iPhone,

Rendeléséhez elérhető
HUF 10287.00
Készleten:

JAKCOM B3 szolgálhat egy bluetooth fülhallgató, amikor a műsorvezető elbúcsúzott.JAKCOM B3 lehet felvenni a műsort felhasználó mozgás információk, mint például a lépés száma,kalória,távolság,akivel helyzetekben.JAKCOM B3 fogad el, fotoelektromos pulzusszám-érzékelő, valamint az ADI mozgás senor belül a testét, hogy ellenőrizze a használati pulzus edzés közben.JAKCOM B3 van szerelve egy ultravékony puha HD OLED kijelző az első, amely a felhasználó szinte minden funkciója információkat.JAKCOM B3 megfelel vízálló porálló, illetve szinten szabványoknak IP55. [Termék bevezetés] - JAKCOM B3 Okos Zenekar Funkció Lista Idő Kijelzés; Dátum Kijelzés; Teljesítmény Kijelző; Mozgás Lépésszámláló; Kalória-Fogyasztás; Mozgás Távolság; Alvási Idő Érzékelése; pulzusszám Érzékelő; Ébresztőóra; Hívás Emlékeztető; Hívás Adatszolgáltatási Szám; veszi fel a Telefont; leteszem a Telefont; Ismételje meg a hívást; hangutasításokat; Zenét Hallgat; Alacsony töltöttség Jelzése. [Funkció bevezetés] - JAKCOM B3 szolgálhat egy bluetooth fülhallgató, amikor a műsorvezető elbúcsúzott.A fülhallgató fogad el MIC egyensúly denoising algoritmus került által hitelesített BQB, de többet nyújtanak megbízható csatlakoztatásához teljesítmény, miközben garantálja a hangminőség. - Hat-tengelyen elhelyezett érzékelő belül, illetve saját fejlesztésű új indítvány algoritmusok a JAKCOM technológia, nem csak pontosan rögzíteni megmutatni felhasználó mozgás információk, mint például a lépés száma, kalória, távolság, hanem alvás időtartama, valamint alszik helyzetekben is. - Fogad el, fotoelektromos pulzusszám-érzékelő, valamint az ADI mozgás senor belül a testét, hogy ellenőrizze a használati pulzus edzés közben. - Felszerelt egy ultravékony puha HD OLED kijelző az első, amely a felhasználó szinte minden funkciója információkat.Ez lehet önállóan használt eltekintve a mobiltelefon, illetve a felhasználó mester a funkcionális adatok nélkül egy APP. - Támogató APT-X bluetooth-kár-ingyenes megállapodás, illetve CVC-6.0 intelligens denoising technológia. - Vízálló porálló, illetve szinten szabványoknak IP55. - Tovább készenléti módban 150 óra jó állóképességi teljesítmény 10 óra folyamatos beszélgetés.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai