Utánozzák Színű Gyökér Fedezze Fel a Haja Szürke Haja Korrektor Haj Gyökere, a Color Touch Fel Ideiglenes Haja Színe Kiterjed Szürke (TELJES KÉSZLET, KÖZEPES BARNA)

Utánozzák Színű Gyökér Fedezze Fel a Haja Szürke Haja Korrektor Haj Gyökere, a Color Touch Fel Ideiglenes Haja Színe Kiterjed Szürke

Rendeléséhez elérhető
HUF 4048.65
Készleten:

GYORS, EGYSZERŰ, használja a mellékelt alkalmazás root ecset, vagy egy ujjbeggyel, hogy alkalmazza nedves hajon, vagy száraz hajra.Fedezi fel a haj azonnal. ????.TISZTA ALKALMAZÁS nem egy mocskos hatalom root rejtegető, de egy tiszta, természetes viasz alapú szürke haja fedezi fel .Könnyen lemosható bármilyen sampont. ????.TERMÉSZETESEN KEVERÉKET, majd utánozza a haja színe, valamint a természetes összetevők a tökéletes root érjen fel.♥️.PÉNZT TAKARÍT nyúlik ki szalon látogatások között a haj gyökerét érjen fel szolgáltatások.Plusz Utánozzák Színű gyökér érjen fel tovább tart, mint a por a gyökér fedezze fel termékeket.Vízálló, könnyű.Nem súlyt le a haját, vagy mert jelenik meg, olajos vagy pikkelyes. ????.GARANTÁLT a tökéletes root érjen fel alapozót.Utánozzák a Szín mögött áll a root érjen fel a termékek 100% - os.Kérjük, lépjen kapcsolatba Utánozzák Szín esetleges problémákat.????.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai