Professzionális Tetoválás Ellátási Kit gumiszalag, Tisztító Kefe Eszközök Beállítása a Tetováló Szalon Használja (a Tároló Doboz)

Professzionális Tetoválás Ellátási Kit gumiszalag, Tisztító Kefe Eszközök Beállítása a Tetováló Szalon Használja (a Tároló Doboz)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2712.15
Készleten:

【PRÉMIUM ANYAG】kiváló minőségű anyagból, ami tartós, praktikus, hordozható.Minden tetoválás tartozékok hely egy dobozban, könnyű, hordozható folytatni bárhol opration.Alkalmas professzionális tetováló szalon használatra. 【PRÉMIUM ANYAG】kiváló minőségű anyagból, ami tartós, praktikus, hordozható.Minden tetoválás tartozékok hely egy dobozban, könnyű, hordozható folytatni bárhol opration.Alkalmas professzionális tetováló szalon használatra. 【AZ O-GYŰRŰK, TŰ ECSET FUNKCIÓK】A fekete-o-gyűrűk garantált a tavasz a gép sima.A tű kefével lehet tiszta a tű cső, hatékonyan tartani a tetováló gép tiszta elkerülni a kereszt-fertőzés. 【STABIL】Tetoválás gumiszalag irányítani a stabilitás, a tű alatt a tetoválás folyamata.Segítség kezében a tű egyensúlyi minden típusú tekercs tetováló gép.Gumiszalag segít biztosítani, hogy a tű a mozgó/ugrás, míg a tetoválás. 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】Lehet használni, hogy cserélje ki a sérült részeket a tetováló gép.O-gyűrűk, gumiszalag, vagy fogyóeszközök, hogy több szép, biztonságos tetoválás, javasoljuk, hogy ki kell cserélni gyakran hatékonyan elkerülhető kereszt-fertőzés az ügyfelek. 【Széles KÖRBEN HASZNÁLAT】Tetováló gép alkatrész készlet korrekciós eszközök & kiegészítők a tetováló gépek.Tartalmaz egy tetoválás kezelni, a sok gumi gyűrű o-gyűrű, ismerje a különböző igényeknek.Ez egy komplett, professzionális tetoválás kellékek meghatározott tetoválás művészek.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai