ETWR Fűtött, törülközőtartó, Törölközőt Melegebb, Időzítő, Falra Szerelhető, meleg Törülközőt Melegebb, Fürdőszoba, 304 Rozsdamentes Acél Elektromos, Fűtött Törölköző Vasúti, Plug-in/Vezetékes (Tükör, Polírozás)

ETWR Fűtött, törülközőtartó, Törölközőt Melegebb, Időzítő, Falra Szerelhető, meleg Törülközőt Melegebb, Fürdőszoba, 304 Rozsdamentes

Rendeléséhez elérhető
HUF 28348.65
Készleten:

【Cserélhető Vezetékek Módszerek】 Még nem találtad ki, hogy milyen a kapcsolási módot használja?Ne aggódj!A vezetékek ezt a fűtött törülközőtartó könnyen előfordulhat, hogy a plug-in, hogy a vezetékes.Szabad vagy, hogy ellenőrizzék, amely a kapcsolási módot használja, a termék kézhezvételétől számított. 【Fűtött, törülközőtartó, Időzítő】 Érintse meg az ON/OFF beépített 2 H/4 H időzítő, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a fűtési idő alapján egyedi követelmény. 【Gyors Fűtés】 Rendelkezik a képességgel, hogy gyorsan melegítsük elő 113°F körülbelül 5 percig.Egyenletesen oszlik el a hő -, illetve állandó hőmérséklet körül 113°F -131°F szárítás a törülközőt vagy ruhát hatékonyabban anélkül, gyengíti őket. 【304 Rozsdamentes Acél】 Finoman kialakított, prémium 304-es rozsdamentes acél, mely kiváló rozsda ellenállás.Teherbírás akár 33 kg.Továbbfejlesztett építési technikák, hogy a fűtött törülközőtartó rendelkeznek lenyűgöző tartósság, megbízhatóság. 【Biztonsági Kiválóság】 Rendelkező IP55 vízálló képesség, akár 6 hónapos folyamatos, vízálló, illetve szivárgásmentes tesztelés, a biztonsági teljesítménye kiemelkedő.Használhatja az elektromos, fűtött törölköző melegebb a teljes nyugalmat.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai