HONGTAI Threader Tű Varrás Öltés Íj Vezeték szálbefűző Behelyezés Eszköz Kezét Kézműves Varrógép Tartozékok (Szín : Véletlenszerű Szín, Méret : 50PCS)

HONGTAI Threader Tű Varrás Öltés Íj Vezeték szálbefűző Behelyezés Eszköz Kezét Kézműves Varrógép Tartozékok (Szín : Véletlenszerű Szín,

Rendeléséhez elérhető
HUF 6601.50
Készleten:

1.Ezek a threaders alkalmasak threading tűk, beleértve a kezét, majd a tűket. 2.Ezek a tartós, könnyű használat.Hozzá vannak szokva a menetvágó. 3.Még akkor is, ha a szeme nem jó, a menetvágó probléma könnyen megoldható.Praktikus ajándék minden korosztály számára-egy bölcs döntés, ajándék anyák, nagymamák, aranyos gyerekek, a legjobb barátok, szeretők, még a kezdők, crafters vagy DIY szerelmeseinek.Ők köszönöm a fény, praktikus ajándék!.Specifications Type : Threader Needle Color : Random Color Quantity : 10/50 PCSMaterial : Műanyag, réz wire Notes1. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!2. Kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai