YUANJS cipősszekrény,1db Új Gyerek Gyermek Rajzfilm Állat Mintás Cipő Rack Jogosultja Állvány Tároló Szervező Fiúk Lányok(Fekete Panda)

YUANJS cipősszekrény,1db Új Gyerek Gyermek Rajzfilm Állat Mintás Cipő Rack Jogosultja Állvány Tároló Szervező Fiúk Lányok(Fekete Panda)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3778.65
Készleten:

⭐ 【Tartós Használat】vasból Készült, műanyag, gumi gyűrű, magas minőségű, szilárd, tartós, nem mérgező, nem könnyű, hogy az öregedés, valamint a környezeti egészség. ⭐ 【Tartósság】Vas anyag kör alakú alap, valamint a csomagtartóban, tudja elviselni a cipő súlyát. ⭐ 【Gyakorlati】Tárolása 4 pár cipőt, helyet takarít meg az ön számára, mint a tiszta, takaros otthon. ⭐ 【Alkalmazási】Alkalmas a szép lány hálószoba decor, egy jó eszköz, hogy a bolt cipő. ⭐ 【Könnyen Használható】A 3pcs rugalmas lábnyom bázisok állítható a kényelmes elhelyezése cipő, meg a cipő nem esik le.Vasból készült, műanyag, gumi gyűrű, magas minőségű, szilárd, tartós, nem mérgező, nem könnyű, hogy az öregedés, valamint a környezeti egészség.Vas anyag kör alakú alap, valamint a csomagtartóban, tudja elviselni a cipő súlyát.Tárolása 4 pár cipőt, helyet takarít meg az ön számára, mint a tiszta, takaros otthon.Alkalmas a szép lány hálószoba decor, egy jó eszköz, hogy a bolt cipő.A 3pcs rugalmas lábnyom bázisok állítható a kényelmes elhelyezése cipő, meg a cipő nem esik le.A különböző aranyos rajzfilm állati formák, a gyerekek szeretik.Műszaki : Állapot : 100% Új, Magas Minőségű Anyag : Fém + Műanyag + Gumi gyűrű Színe : Látható, Mint Kép, Minta : Nyuszi, Elefánt, Rózsaszín Medve, Fekete Panda, Barna Medve (.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai