Hordozható Merítés vízmelegítő, 304 Rozsdamentes Fűtőtestek a Gárda Fedelét, valamint a Digitális LCD-Hőmérő, Hő 5 Liter Vizet perceken Belül, Remek Kis Kád, Kemping(Fekete)

Hordozható Merítés vízmelegítő, 304 Rozsdamentes Fűtőtestek a Gárda Fedelét, valamint a Digitális LCD-Hőmérő, Hő 5 Liter Vizet perceken

Rendeléséhez elérhető
HUF 3508.65
Készleten:

✔️【Gyors Fűtés】 1500 W teljesítményű merítés vízmelegítő teszi a víz fűtési hatékonyabb.Ez a hő 5 liter forró vizet, hogy pár perc múlva.De kérjük, ne használja több, mint 3 óra az esetre, ha a túlmelegedést. ✔️【Rozsdamentes Acél Rozsda-Védő Pajzs】 A merítse víz, fűtés készült, magas minőségű, nagy teherbírású 304 rozsdamentes acél védőborítót, amely hatékonyan megakadályozza a fűtőelem a közvetlen kapcsolatot az emberek, illetve állatok, gyorsan elvezetik a hőt a vízbe a lyukakon keresztül a védő fedelet.Masszív, tartós, akkor lehet használni, sokszor anélkül, hogy bármilyen károsodást. ✔️【Biztonságban, s megtiltotta, hogy a test kapcsolatok vizet, mielőtt kihúzza a dugót! 4. Ne használjon hosszabbítót.Ne csatlakoztassa 2 fűtőberendezések ugyanabba a konnektorba!.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai