Airpods 3 burkolata, Biztonságos Zár AirPods Esetben a Kulcstartó Apple Airpods 3 Esetben 2021,Vezeték nélküli AirPod Esetekben a Nők, Férfiak,Ütésálló Air Pod-Cover (Kék)

Airpods 3 burkolata, Biztonságos Zár AirPods Esetben a Kulcstartó Apple Airpods 3 Esetben 2021,Vezeték nélküli AirPod Esetekben a Nők,

Rendeléséhez elérhető
HUF 1348.65
Készleten:

【Korszerűsített Biztonságos Zár】A rögzítő funkció rögzítse a fedelet a shell szilárdan, nyissa fel a felső fedelet egy kattintással.A Air Pods Pro esetben is jön-val egy hordozható kerékpár visszapillantó tükör, hogy könnyen horog a táska, öv hurok, kulcsok..az ön kényelmét. 【Ütésálló Airpod 3 Esetben】Kompakt TPU anyag, korszerűsített szélén puffer, ez a király páncél megvéd a airpods pro (2021) fix, vagy a semmiből.Stílusos design átalakítja az i Pod-3. 【Látható Elülső LED & Könnyű Hozzáférést Töltés】Egy kis része a borító tervezték, hogy lehetővé teszi az esetben a töltés állapotát jelző fény ragyog át.Az alsó nyílás a villám töltés design teszi vezetékes töltési könnyebb, míg a vezeték nélküli töltés is rendelkezésre áll. 【Külön Ügy Design】Célja szerint a méret Air Pods 3. generációs 2021 pontosan illeszkedik a Air Pods 3 esetben tökéletesen. 【Kényelmes Markolat】A slim tok Aiprods 3 vékony, könnyű, anélkül, hogy bármilyen hozzáadott ömlesztve vagy tömegben, amely lehetőséget nyújt önnek kényelmesebb fogást, selymes, sima touch.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai