iYavvort Kompatibilis a Google Pixel 6 5G az Esetben, Át 16ft Csepp Teszt Katonai Fedél Mágneses Gyűrű Jogosultja Kitámasztó, Védő Telefon Esetében a Pixel 6 (Kék)

iYavvort Kompatibilis a Google Pixel 6 5G az Esetben, Át 16ft Csepp Teszt Katonai Fedél Mágneses Gyűrű Jogosultja Kitámasztó, Védő Telefon

Rendeléséhez elérhető
HUF 1333.80
Készleten:

【Kompatibilis】Kifejezetten a Google Pixel 6 5 G. 【Tökéletes Védelmet】 Egyedi szélén TPU kombinálva, beépített PC megvédeni a telefont a csepp, karcos vagy dudorok.Katonai szintű Védelem légpárnás Technológia minden sarkok, körülötte védelem a készülék egy vékony kialakítás. 【360° Rotable Kitámasztó Design】 Fém állvány lehet forgatni 360°, könnyű forgatni, erős az ügyben.Beépített állvány ad a kényelem videók, filmek a kihangosító a kívánt kényelem, stabilitás.Különben is, beépített fém mágneses lap stabil adszorpciós, amely közvetlenül adszorbeált a mágneses autós tartó jogosult. (Nem tartalmazza a mágneses autós tartó jogosultja). 【Pontos Kivágás】 Minden gombokkal, majd felület felhasználóbarát kialakítás, hogy elkerüljük a gyakori szétszerelés.Pedig a helyzet tökéletes kivágások hangszóró, kamera, valamint a töltés lyuk lehetővé teszi, hogy könnyen elérhető minden funkció, kényelmes a töltés, a telefon, anélkül, hogy vegye le az ügyet. 【Garancia】 A termék 30 nap garancia.Ha bármilyen kérdése van, vagy bármit érzel, elégedetlen, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.i Yavvort lesz boldog, hogy megoldja az, hogy 12 órán belül.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai