TANGIST Szenzoros Hintát Autizmus Hardver Tartalmazza Ölelés Függőágy ADHD az Asperger Nagy Integráció Maximális Súly 440 Kg| 200 KG (Szín : Zöld, Méret : 100x280cm/39x110in)

TANGIST Szenzoros Hintát Autizmus Hardver Tartalmazza Ölelés Függőágy ADHD az Asperger Nagy Integráció Maximális Súly 440 Kg| 200 KG

Rendeléséhez elérhető
HUF 7238.70
Készleten:

【MAGAS MINŐSÉGŰ】 : Ez a terápia swing puha nylon, ami könnyű, de tartós, használható beltéri vagy kültéri. 【Nyugtató Hatása】 : úgy tervezték, hogy a gyerekek igényeinek, A tömörítés, segít a gyermek biztonságban érzi magát, mintha ölelés vagy hogy van csomagolva. 【Csökkenti a Stresszt】 : A kombináció hinta, tömörítés nyújt tökéletes szenzoros bemenet a vesztibuláris autizmus, Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a gyermek tölteni egy stresszes nap!. 【Masszív, Tartós】 : elhelyezésére alatti gyermekek 200 font, Weâve is készült a kompressziós terápia hinta gépben mosható, így vigyázni szórakozik könnyen. 【Hely a Kikapcsolódásra,】 : Bármikor, bárhol könnyen át lehet - amellett, hogy az erkélyen, teraszon, kertben kívül több, az olvasás, a könyvek.CÉLJA AZ EMBEREK KÜLÖN KELL - E érzékszervi hinta biztosítja az ön számára egyfajta védelmet, illetve kiszűri a felesleges szenzoros bemenet.Egy hinta van egy nagyon jelentős tétel egy gyermek gyermekkorban.Válhat egy örömforrás a gyermekek számára, egy hely a gyerekeknek, de fontos gyerekkori emlék.Jellemzők : 1. Kiváló minőségű pamut háló, jól szellőző, kényelmes,Legnehezebb elviselni 200/440 kg,erős, biztonságos, gyermekek, felnőttek használhatják.2. Gazdag színválaszték, kell lennie egy gyermek kedvence.3.A beltéri hinta hatékonyan erősíti a fej -, nyak -, core izmokat, javítja a gyermekek koordináció, egyensúly, a test a tudatosság képessége, így a törvény jobban fut, majd séta tevékenységek.4.Ez azt parancsolta, hogy használja a hinta a beltéri környezet, mert hosszú idő szabadtéri expozíciója alatt a nap fény, majd vezet, hogy a szín halványuló probléma.A beltéri hinta nem alkalmas túl fiatal baba.Termék információ : Név : függőágy swing Material : Pamut háló fabric Size1 : 1m*2,8 m/3.28 ft*9.1ft Size2 : 1,5 m*2,8 m/4.9 ft*9.1 ft Color : Mint látható, a color Packing : PE bag Accessories : Összekötő kötél*1 Extension szíj*1 No. 8 acél zár*1 Note : Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.1cm=0.3937 inch.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai