Chicque francia Rövid Nyomja meg a Köröm Tér Strasszos Bottal a Köröm Fényes Kristály Hamis Körmök Mesterséges Fél a műköröm a Nők, Lányok 24PCS (Rózsaszín)

Chicque francia Rövid Nyomja meg a Köröm Tér Strasszos Bottal a Köröm Fényes Kristály Hamis Körmök Mesterséges Fél a műköröm a Nők,

Rendeléséhez elérhető
HUF 1034.10
Készleten:

Rövid hamis köröm ragasztót környezetbarát akril anyagok, illetve a tökéletes technológia.Teljesen új,kiváló minőségű ártalmatlan az emberi szervezetre.Strasszos nyomja meg a köröm tartalmaz 12 különböző méretű szöget, meg lehet találni a mérete könnyen között ez 24 PCS a műköröm készlet.Alkalmas a legtöbb nők,lányok, ideális ajándék szerelmem,húgom,különösen magad.Kristály esküvői műköröm ingyenes, két darab köröm ragasztó matricák egy kis körömreszelő, könnyen alkalmazható tartsa a köröm matrica,tartós elég, nem árt, hogy a körme, amikor a massza, tépje le.Tér teljes borító körmök elegáns,gyönyörű.Ingyenes teher viselése után, amelyet humanizált design.Szépíteni a kezét, vonzó, szexi.Virág műköröm jó tartozékok jelmez megfelelő,party,esküvő, meg a fotót.Ne hagyja ki ezt a divat elem lesz, hogy még több egyedi. ❤Chicque eredetileg 2010-ben.Arra összpontosítunk, hogy a tervezés, mind a termelés hölgy hamis körmök 10 éve. ❤Chicque ihlette a bátor,különleges, független, modern nők."Minden hölgy válhat egy elegáns királynő", az Chicque vállalati filozófia. ❤Chicque jó integrálása a legújabb trend elemeket a köröm fedelét.Partik, találkozók, bál, stb,Chicque hamis köröm más ruhát lesz egy különleges, szemet gyönyörködtető hatását. ⭐, Hogyan kell használni a hamis köröm : 1.Válassza ki a megfelelő méretet a köröm 2.Használja az ingyenes körömreszelő, hogy a lengyel a körmök egyszerűen,tiszta, száraz a kezed, a jobb illeszkedés. 3.Válassza ki a megfelelő kétoldalas ragasztószalag használata, ollóval vágja ki a megfelelő alkatrészeket.Nyomja meg az 1 db kétoldalas köröm matrica a hátsó műköröm(vagy használd a saját köröm ragasztó). 4.Ki a gél be a hamis köröm rajta. 5.Fájl, forma, az új köröm, ha szükséges. ⭐Tippek távolítsa el az alábbiakat : 1.Tedd a körmök, a meleg vizet 2 percig amely eltávolítja a köröm matrica könnyebb. 2.Ne távolítsa el hirtelen, amely lehet, hogy hagy némi jele a köröm matricák a köröm felszínén.Ebben az esetben,akkor is tiszta marad a köröm matricák vízzel. ⭐Figyelmet : 1.Kérjük, tisztítsa meg a halál köröm bőr. 2.Használja a köröm ollóval vágja a hosszú körmök. 3.Kérjük, próbálja meg, hogy nem hord a hamis körmök, amikor mosogatás,mosás, valamint egyéb, hosszú távú munka, a víz. 4.Számára csak kétoldalas köröm stickters,nem a folyékony ragasztó (mert nem nyújt szállítás, biztonsági okok miatt).

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai