JKMINSA TPU hólánc hólánc téli Gumiabroncs Lánc Anti-Slip Láncok Állítható nyomtáv Karmok Sürgősségi Pántok Tartós, Stabil zajcsökkentés Néma (Méret : 225(R17)

JKMINSA TPU hólánc hólánc téli Gumiabroncs Lánc Anti-Slip Láncok Állítható nyomtáv Karmok Sürgősségi Pántok Tartós, Stabil zajcsökkentés

Rendeléséhez elérhető
HUF 8275.50
Készleten:

alacsony hőmérsékletű ellenálló, hordható, de kemény.Biztosítja, hogy a gumiabroncs elég tapadás, tartsa biztonságos vezetés havas nap.magas keménységű, anti-súrlódás, nem könnyű leesni,könnyű szétszedni.Több forgatókönyv : Hatékonyan reagál mindenféle rossz idő, hó, hegymászás, icebreaking, homokos földet;.Telepítés Megjegyzés : telepítve Kell lennie a meghajtó kerék; ha egy 4 WD, javasoljuk, hogy telepítse 2 db;.Vezetői figyelem : ügyeljen arra, hogy a 40 KM/H, figyelni kell tartani az első, mind a hátsó távolság;.Az autó hólánc autó biztonsági termékek kifejezetten a kocsi biztonságát.A havas, sáros útviszonyok, védi a gumikat, valamint megakadályozza a gumiabroncs megcsúszás, hogy biztosítsák a normális vezetés a jármű, különösen a havas utak télen, melyek hatékonyan biztosítják a sima vezetés vezetés közben a jármű.Jobb minden-körül vontatási teljesítmény, mint a hagyományos hólánc vagy kábelek, valamint nagyobb tartósság.NEM BAJ, HOGY A KEREKET.Ez volt a téli tapadást termék választás a rendőrség, a tűzoltóság, az iskola, a mentők, valamint egyéb szakmai flották, Termék parameters Name : Hó chain Color : narancs (átlátszó) Anyaga : TPU (poliuretán) + csúszásmentes acél bowl Features : csúszásmentes, kopásálló, alacsony hőmérsékletű ellenálló, erős tartás, nem sérült gumiabroncsok, stb.Műszaki adatok : 2 hólánc (2 gumik csak) Vonatkozó modellek : válassza ki a megfelelő gumiabroncs-modell a családi autó, kisteherautó, terepjáró, stb.Tömeg : 4.5 kg, különböző méretű, weights Speed limit : 40 km / hour Installation utasítások : ingyenes bubi, kézi installation Package Tartalmazza : hólánc *2 Loading vagy kirakodási csavarkulcs*1 Tighten a gyűrű *4 Mounting kesztyű*2 Storage táska*1 Characteristics az autó télen hólánc : 1. Kérem, határozza meg a méret információk a kereket, mielőtt purchasing2. Magas minőségű, tartós, ártalmatlan gumikat utakon.3. Alacsony hőmérsékleten az ellenállás 50 ° C4. Egyszerű telepítés nélkül, néhány perc alatt minden további eszközök.5. A megengedett sebesség 40 km / h.Nem fék, vagy fordulj élesen.6. A telepítés befejezése után is ajánlott vezetni 20-30 méter, abba az ellenőrzés, valamint biztosítja a szoros kapcsolatot a hólánc, majd a gumik.7. Alkalmas hó, jegesedés, sáros utakon.Üdvözöljük a bolt!Üzletünkben számos styles, te pedig menj a boltba, hogy keresse meg.Ha kérdése van, kérjük, kommunikálni velünk.Featu.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai