SANITECH (egy HUSS! Cég) Képernyő Tisztító, Elektronikus Berendezés Fertőtlenítő & Felület Fertőtlenítő, Megöli 99.99% - a Káros Baktériumok & Vírusok, az EPA által Jóváhagyott!, (32 Oz W/Ruhával)

SANITECH (egy HUSS! Cég) Képernyő Tisztító, Elektronikus Berendezés Fertőtlenítő & Felület Fertőtlenítő, Megöli 99.99% - a Káros Baktériumok

Rendeléséhez elérhető
HUF 5575.50
Készleten:

HATÉKONY, CSAK EGY LÉPÉS - Öl 99.99% - a káros baktériumok, vírusok.Az EPA által jóváhagyott, mint egy hatékony fertőtlenítőszer.A LEGJOBB a nagy forgalmú területeken, mint például az iskolák, a légi kikötők, könyvtárak , Irodába, Boltba, vagy Otthon tartani a Képernyők ingyenes a baktériumokat.SZAGTALAN & KÖRNYEZETBARÁT - Nem tartalmaz festéket, VOC, vagy illatok ki.NSF Tanúsítvánnyal rendelkező , D2 Kategória, mivel NEM ÖBLÍTÉS szükséges élelmiszerekkel érintkező felület, EPA REGISZTRÁLT Kategória IV., a Legalacsonyabb toxicitás.MINDEN KÉPERNYŐK - Screen cleaner egy csavar !Nem csak, hogy a képernyő fényét, majd fertőtleníteni .A LEGJOBB TV Képernyő tisztító , LED, LCD, Laptopok, Tisztább, Okostelefonok, Ipad, e-Olvasók, az IPhone, az Értékesítés helyén , Érintőképernyők, Monitor tisztító, KEMÉNY SURFACESHARD mint a munkalapok.A U. S. Készlet Tartalmaz 1x 946ml(32 Floz) üveg + 14x14 Mikroszálas kendővel.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai