Nagy Kiegészítők Szervező Egy Havi, KIGI Moistureproof-Vitamin Tabletta Szervező, Nagy Terekkel Címkék Utazási Tabletta Tárolási Magisztrális Gyógyszerek Esetében(Fehér 3.1 * 3.4 Inch)

Nagy Kiegészítők Szervező Egy Havi, KIGI Moistureproof-Vitamin Tabletta Szervező, Nagy Terekkel Címkék Utazási Tabletta Tárolási Magisztrális

Rendeléséhez elérhető
HUF 1618.65
Készleten:

????Nagy Kapacitású, Egy Hónapra : KIGI utazási tabletta szervező a nagy területi egység, amely a kínálat tabletta-vitamin-kiegészítő, 30days .Nem kell, hogy töltse tablettát, vagy kiegészítők időről időre a mindennapi használat során. ????Moistureproof Tabletta Adagoló Storaging : A légmentesen záródó fedél teszi a gyógyszeres dobozt víz & nedvesség bizonyítja, hogy megakadályozza a vitaminok kárt meg kell tárolni a tablettát száraz állapotban, akkor elképzelhető, hogy a tengerpart,a kemping stb. ???? 360° - ban Forgatható Fedezze Kerek Tabletta Tartály : Csak csavar a turnable a területi területi minden kiegészítő, vitamin vagy gyógyszert, tablettát, azt szeretnénk, hogy lemondanak.Nem kell, hogy vedd ki őket azzal, ujj, amely nem szennyezi a többi vitamin-kiegészítő. ????Utazási Tabletta Tartály : az on-the-go ember, szedd össze a vitaminok, meg amit még kell bele ez a kiegészítés szervező esetben.Akkor dobja be a táska vagy bőrönd, majd keresse meg gyorsan. ????ALKALMAZÁS Emlékeztető : Ez a tabletta doboz csatlakozni KIGI alkalmazás,amely figyelmezteti, hogy teljesítését figyelembe terv, valamint nyomon követheti a gyógyszereket, vitaminokat magad, vagy egy szeretett ember.A gyógyszeres emlékeztető alkalmazás működik, mint a gyógyszeres dobozt riasztó - egyszerűen csak írja be a gyógyszert, majd az idők, meg kell venni őket!.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai