Roll Up Étel Szárító Állvány A Mosogató Konyha 12.75-23,LUVNFUN Multifunkcionális Kombinált Mosogató Rack,Felszerelt 2 Szivacs, valamint Csúszásmentes Csatok (Szürke)

Roll Up Étel Szárító Állvány A Mosogató Konyha 12.75-23,LUVNFUN Multifunkcionális Kombinált Mosogató Rack,Felszerelt 2 Szivacs, valamint

Rendeléséhez elérhető
HUF 3508.65
Készleten:

1. A kényelmes mosogató rack nyújt több lehetőséget a konyhában, nem csak a tér, hadd jobban szervezni a konyhában.Az állítható méretű lehet alkalmazni, hogy a legtöbb süllyed, a edényszárító az 22.83*12.6 cm (hossz * szélesség), valamint a pszichiáter méret 12.6*12.6 cm (hossz * szélesség). 2. Bőséges polcok, hogy több élvezet használni.2 gyakorlati tároló polcok, akkor tegye eszközök, mint a szivacs.A mosogató rack lehet használni, mint egy polc, ha mosás zöldség, Amikor mosogat, akkor lehet használni, mint egy lefolyó rack, vagy mint egy edényfogó, meg sok más is használ. 3. Masszív, tartós.A mosogató keret készült kiváló minőségű rozsdamentes acél, PVC, ami nagyon erős, stabil, a rozsda-mentes, korrózióálló, csúszásmentes, valamint hőálló.A szárító állvány fér el 39.5 font (18kg). 4. A gumi nyél mindkét végén rögzített rozsdamentes acél cső, amely egy csúszásgátló hatás.Ugyanakkor, a csúszásmentes csat lehet, hogy a lemez állni jobb. 5. Könnyen tisztítható, illetve tárolni, magas minőségű anyagokból, nagyon könnyen tisztítható, használat után pedig lehet tekerve, bárhol elhelyezhető.Mi is felszerelt 2 kiváló minőségű szivacs, így jobb, ha tiszta a konyha.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai