Kertészeti Eszköz Derékon,Prémium Minőségű Étterem, Pincér Derék Pénzt Tasakot Állítható Öv, tolltartó, majd Ellenőrizze a Jogosult Tartós, Többfunkciós Kialakítása (Fekete)

Kertészeti Eszköz Derékon,Prémium Minőségű Étterem, Pincér Derék Pénzt Tasakot Állítható Öv, tolltartó, majd Ellenőrizze a Jogosult

Rendeléséhez elérhető
HUF 1794.15
Készleten:

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Csat bezárása. 【Többcélú】Eszköz öv nagy visel kint a kertben, DIY projekt, lakásfelújítás, stb.Ez a derék eszköz kötény segít szervezett az eszközök, valamint javult a munka hatékonyságát. 【Tartja Tartalom Biztonságos】öt zsebbel különböző méretű mélység, amely tart más eszközök is.Négy zseb elől, egy hátul.Biztonságosan tartja a kis eszközök, tartozékok vendég könyv, kézi eszközök, tollak, pénz, változás, valamint az egyéb elemeket kell a munkát. 【Épült, Hogy az Utolsó 】 Ez az eszköz öv épített tartós nylon varrott együtt ipari varrás.Számíthat a tok, hogy álljon fel, hogy a borzongás minden napos használatra. 【Méret 】Mérete 10 x 8 cm, a maximális hossza állítható derék öv csat arról, 59 cm derék kerülete.Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt. 【Tökéletes Ajándékok 】Tökéletes apák napja ajándék apa, hűvös szerkentyű, a férfiak, nők, apa, férj, ácsok.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai