NEWTRY Csúszka Lineáris Elmozdulás Jeladó/Transmitter Érzékelő Pozíció Érzékelő Ellenállás Fröccsöntő Gép Csúszka Elektronikus Uralkodó Automatizált Mérés a 100-400mm KTF-Sorozat (KTF-200)

NEWTRY Csúszka Lineáris Elmozdulás Jeladó/Transmitter Érzékelő Pozíció Érzékelő Ellenállás Fröccsöntő Gép Csúszka Elektronikus Uralkodó

Rendeléséhez elérhető
HUF 24165.00
Készleten:

1.[Megbízható, Korróziógátló] : A struktúra kialakítása a szenzor biztosítja, hogy a telepítés kényelmes, megbízható.A shell már eloxált.Ez a gyönyörű megjelenés a jellemzők korrózióvédelem. 2.[Hosszú élettartam] : beépített vezetőképes műanyag mérési egység.Ez az előnye a drift-mentes, hosszú élettartam, biztosítva a zavartalan működést. 3.[Nagy teljesítményű] : A nagyobb felbontású, mint 0,01 MM felszerelt, kiváló linearitás. 4.[Magas minőségű alapanyagok] : Először is, ez a termék úgy dönt, anodic alumínium-oxid, mint a gép, shell, valamint összeállítja a csat típusa rögzítő konzol.Másodszor, használja rozsdamentes acél forgatható átviteli eszköz. 5.[Erős alkalmazkodóképesség] : lehet használni a különböző extrém körülmények között, beleértve a nedves, zsíros, poros környezetben.Funkció Hatály : Pull-rod egyetemes elektronikus uralkodó, alkalmas a pozíció érzékelés különböző típusú berendezések.Például : fröccsöntő gép, öntés gép, gumi gép, cipő gép, EVA injekció gép, faipari gépek, hidraulikus gépek, stb.Termék Leírás A mérési tartomány 75mm~2500mm, mely mindkét végén van 4mm hátúszás.A lineáris pontosság 0.15%~0.04%FS, a ismétlési pontosság ±0.013 mm. 2.A felszínen a shell eloxált korrózió megelőzése érdekében.Beépített vezetőképes műanyag egység, nem hőmérsékleti drift, hosszú élet. 3.Ez a funkció az automatikus villamos földelés.A pecsét szint IP54 (IP57 lefelé telepítés). 4.DIN430650 standard dugaszoló csatlakozó használható a legtöbb általános alkalommal.Különösen akkor, ha a hossza, iránya korlátozott, a tie rod a labda fejét a funkció automatikus korrekciója 10mm, lehetővé téve, hogy a tökéletes sebesség, a mozgás, hogy 10m/s.Figyelem : ha a terméket a lehető leghamarabb, Ha bármilyen kérdése van , ne habozzon kapcsolatba lépni velünk .

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai