MAHFEI Gyermek Biztonsági Háló, Festői Kerítés Esik Védelem Tartós Korlát Őrök Anti-Aging Játszótér Hegymászás Nettó 10mm Vastag Kender Kötél Mennyezeti Fali Dekoráció (Szín : Bézs-10cm, Méret : 4x10m)

MAHFEI Gyermek Biztonsági Háló, Festői Kerítés Esik Védelem Tartós Korlát Őrök Anti-Aging Játszótér Hegymászás Nettó 10mm Vastag Kender

Rendeléséhez elérhető
HUF 102340.80
Készleten:

【Kender Kötél Mászás Nettó】Gyermek biztonsági kerítés háló, kézzel szőtt, szakmai csomózás, a multi-core szövés, teszi a kötelet, tartós, erős ütésállóság, ellenáll a legrosszabb állapotban.Az erős, még akkor is, amikor használja a szabadban. 【Széles körben Alkalmazást】 sok használja a védő hálók, mint a dekoratív fotó falak, a gyermekek hegymászás játékokat, amelyet fel lehet használni, mint a hálók a különböző labdák, farm, madarak, állatok. 【Esik védelem】gyermekvédelmi hálózatok tudassa velünk, hogy sok gyerek leesik épületek a biztonságot nem lehet figyelmen kívül hagyni.Biztonsági háló a legjobb választás az ön számára biztonságos. 【Szabott szolgáltatás】Átmérő 10 MM, távolság 100 MM.Biztosítjuk a különböző méretű közül választhat, emellett Támogatja a testre tudjuk szabni az ön igényei szerint. 【Könnyen Telepíthető 】 Csak telepítse azt manuálisan, majd akasztani a falra.A kender kötél háló, jó minőségű, kézzel gyártott természetes kender kötél, nem furcsa szaga, anti-nap, alkalmas a különböző típusú beltéri/kültéri dekoráció, esés megelőzése, védelme. ➤Többfunkciós Használat : a Biztonsági anti-őszi nettó alkalmas építési telek, teherautó, stadionok, játszóterek, erkélyek, lépcsők, háziállat, gyerek, stb. hogy megakadályozza a tárgyak alá, hogy biztosítsa a biztonságos, háziállat, gyerek, stb.➤Termék Részletek : Termék neve : Kender kötél dekoráció nettóAnyaga : Bengáli Juta-Stílus : retro classicNettó kötél átmérő : 10mmRács távolság : 100mm .. a maximális teherbíró képessége elérheti a 200 KG-ot!Szín : Juta színt. műszaki adatok : szélesség x hossz (testreszabható méret)➤a Csomag Tartalmazza : Kender kötél nettó x1(csak eladni kender kötél, s nem tartalmazzák az egyéb tételek.)☏ Minőségi szolgáltatás : Ha bármilyen kérdése van a vásárlás során, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz közvetlenül.Meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges, hogy egy jó vásárlási élmény.Értékeljük a vásárlási élmény minden ügyfél.Ha elégedett vagy a védelmi hálózat, kérem hagyja el az igaz visszajelzés.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai