DIY Kézzel készített keresztszemes Hímzéssel, Készletek, keresztszemes Lepecsételt Készletek 11CT Szövet Cross Stitch Eszközök Hímzés Starter Kit Felnőttek számára, illetve Elder - Saint Ábra 91x71cm(Keret Nélkül)

DIY Kézzel készített keresztszemes Hímzéssel, Készletek, keresztszemes Lepecsételt Készletek 11CT Szövet Cross Stitch Eszközök Hímzés

Rendeléséhez elérhető
HUF 13014.00
Készleten:

♥készlet tartalmaz : Ez a cross stitch nem tartalmaz keret, meg kell, hogy teljes magad. Alapján (a tényleges tétel kapott). ♥Pamut szál : az A szín minden szál rendelkezik egy megfelelő számot, illetve színes blokk a vásznon, így könnyebb megtalálni a terület megfelelő egyedi szál.Az előre nyomtatott színes, semmi köze a szín a szál. ♥Hímzés szál : magában foglalja a különböző színes szálak, .Minden sor biztosítunk áll a 6 szál, így meg kell osztani a 6 szál két 3-strand a sorokat, mielőtt dolgozni. ♥Alkalmas Kezdőknek : minden eszközt be kell fejezni ezt a hímzés, még kezdő működtetni könnyen hímezni gyönyörű mintákat. ♥DIY : alkalmas Gobelin, keresztszemes, hímzés, varrás, kötés, tökéletes, mint a kézműves ajándék, nyaralás, Karácsony, stb.Keret nélküli cross stitch:Ezt jelezni keresztszemes készlet nem tartalmazza a cross stitch keret, vagy hímzéssel karika.Figyelemmel a valós elemeket kapott.A lepecsételt kereszt varrás készletek tökéletes minden képzettségi szinten, a gyerek tini felnőtt kezdő, hogy stitchery szakértő.A készletek közé minták nyomták pamut szövet mosható festék, így könnyű, hogy ez jobb.Ahhoz képest, hogy a számolt kereszt varrása, a lepecsételt lesz könnyebb, kevésbé szükséges lépéseket.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai