TKSEZI Lassú Fellendülés Memory Foam Párna Nyaki Kontúr Párna Nyaki Fájdalom, Anti Horkol Oldalon Talpfa Párnák Mosható Párna Ügy (Szín : Navy)

TKSEZI Lassú Fellendülés Memory Foam Párna Nyaki Kontúr Párna Nyaki Fájdalom, Anti Horkol Oldalon Talpfa Párnák Mosható Párna Ügy (Szín

Rendeléséhez elérhető
HUF 2728.35
Készleten:

1.ÉRZEM, ALUDNI EGY FELHŐ : A memory foam párna alvás lehetővé teszi, hogy megszüntesse a nyomás pontok a nyak& fejét segít ellazítani az izmokat, majd óvatosan coaxes a sinus részeket, hogy nyitott ami jó, mert horkolt álmatlanság, stressz, szorongás enyhítésére.De az emberek tapasztalhatnak a különböző eredmények. 2.NYAKI PÁRNA A NYAKI FÁJDALOM : orvosa azt mondta önnek, hogy válasszon egy jó párna enyhíti a nyaki fájdalom : alsó párna vissza & gyomorral alszik, valamint magasabb a párna oldalán alszik természetes gerinc igazítás A contourpillow, ergonómikus design funkciók 3 zónák, hogy elősegítse a megfelelő gerinc igazítás minden talpfa az alsó központ vissza gyomor talpfa, valamint a 2 nagyobb domború alkatrész oldalon talpfa. 3 HIGH MINŐSÉGŰ ANYAGOK : A memory foam anyagot szabad a Pbde, TCEP égésgátlók, higany, ólom, nehézfém, formaldehid, valamint a ftalátok.A mosható huzat mesterségek, a legjobb minőségű lélegző, valamint hipoallergén, hogy hozzon létre egy bőr-barát felület érintse meg az arcát. 4.TARTÓS : Mentse el a pénzt, amelyet egy tartós párnát.Párnák olcsó poliészter vagy drága toll elveszíti forma idővel.De ez a memória hab nem lapos. 1.Párna mérete : 50*30cm2.Anyaga : Memory Hab a Velúr Cover Package tartalmazza : 1 X Párnát.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai