ZRSJ Pontos Páratartalom-Mérő Belső,Elektronikus Páratartalom Érzékelő,LCD Képernyő Páratartalom Monitor Hálószoba, Nappali, Fürdőszoba Irodai Többfunkciós (Szín : Fekete)

ZRSJ Pontos Páratartalom-Mérő Belső,Elektronikus Páratartalom Érzékelő,LCD Képernyő Páratartalom Monitor Hálószoba, Nappali, Fürdőszoba

Rendeléséhez elérhető
HUF 6507.00
Készleten:

1. Több telepítési lehetőségek : A falra szerelhető hőmérő van asztali, fali, valamint mágnes-stílusú minták, amely könnyen telepíthető, a falon vagy az asztalon.Alkalmas a különböző típusú szobák, mint például a konyha, kert, üvegházak, pincék, baba szobák, gitár szobák, irodák. 2. A könnyen olvasható LCD kijelző, a páratartalom, a hőmérséklet az olvasás belül az 1 fokot.Hőmérséklet mérési pontosság a hidrométer : ±2℉; páratartalom mérési pontosság : ±3%RH. 3. A hőmérséklet mérési tartomány a mini hőmérő -58℉-158℉; a páratartalom mérési tartomány 10%-99%relatív PÁRATARTALOM. 4. Beltéri, mind kültéri hőmérséklet, illetve a páratartalom monitor : egy nagy képernyőn a nagy számok megjeleníti az aktuális beltéri, mind kültéri hőmérséklet, illetve a páratartalom százalékos, ami nagyon alkalmas monitoring a körülmények között él a család. 5. Gondtalan szolgáltatás : Ha bármilyen minőségi probléma, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, illetve a megbízható ügyfélszolgálat fog válaszolni 24 órán belül.Valós idejű nyomon követését, a páratartalom, hőmérséklet, emlékeztetve a család, ami egy kényelmes, egészséges környezet, a család, valamint a gondoskodó meticulously100% teljesen új, kiváló minőségű.műszaki adatok : Hőmérséklet mérési tartomány : -10~50℃Páratartalom mérési tartomány : 10%~99%RHTemperature, valamint a páratartalom felbontás : 0.1°C (0.1°F); 1% - os relatív humidity Temperature pontosság : ±1 ° c (±2℉) Páratartalom pontosság : ±5%Mérési ciklus : 10 seconds Power tápfeszültség : 3 V CR2032 gomb elem (nem tartozék) Anyag : ABS plastic Size : körülbelül 63x76x14mm / 2.48x2.99x0.55in Color : mint shown Quantity : 1 piece We nyújt szakmai hőmérők, valamint hygrometers.Könnyen érthető, hogy a változások a haza, gyorsan eldönteni, hogy mikor kell mozgatni vagy párásít!megjegyzés : 1. Mivel a kézi mérés, kérem, engedje meg, különbség 1-3mm, köszönöm a megértést!2. Mivel a különbség a különböző monitorok, kérjük, vegye figyelembe, hogy a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Divat, design, az élet értelmét megérteni, hogy jobb szerető gondoskodás, hogy a szeretett egy, de hadd kísérje a boldogság.

A tulajdonságokhoz

Temperature measurement range:
-10~50℃
Humidity measurement range:
10%~99%RH
Temperature and humidity resolution:
0.1°C (0.1°F); 1% relative humidity
Temperature accuracy:
±1℃ (±2℉)
Humidity accuracy:
±5%
Measurement cycle:
10 seconds
Power supply:
3V CR2032 button battery (not included)
Material:
ABS plastic
Size:
about 63x76x14mm / 2.48x2.99x0.55in
Color:
as shown
Quantity:
1 piece
We provide professional thermometers and hygrometers. You can easily understand the changes in your home and quickly decide when to move or humidify! :
1. Since it is manual measurement, please allow a difference of 1-3mm, thank you for your understanding! :
2. Due to the difference between different monitors, please note that the picture may not reflect the actual color of the item. :
Fashion design, understand life and understand you better, give loving care to your loved one, and let him accompany your happiness :

A kategória legjobb javaslatai