mrliance Elektromos Mosó, 1.8 KW Elektromos Teljesítmény Mosó nagynyomású Mosó szórópisztoly, Tömlő, Tárcsa, Ecset, 4 Állítható Fúvóka (Kék)

mrliance Elektromos Mosó, 1.8 KW Elektromos Teljesítmény Mosó nagynyomású Mosó szórópisztoly, Tömlő, Tárcsa, Ecset, 4 Állítható Fúvóka

Rendeléséhez elérhető
HUF 21058.65
Készleten:

LEFEDETTSÉG : Ha nem tudjuk megjavítani, elküldünk egy e-utalványt a vételár a hatálya alá tartozó termék, vagy cserélje ki. . 【MAGAS NYOMÁSÚ TISZTÍTÓ】Erős 1900 PSI max 2.4 GPM tisztító erő.Az elektromos mosók, ideális a gyorsan, könnyen eltávolítja a szennyeződéseket, majd a szennyeződés, mint a takarítás pakli, teraszok, feljáró, iparvágány, istállókat, autók, kerti elektromos berendezések stb. 【ÁLLÍTHATÓ NYOMÁS NOZZEL Víz belépő hőmérséklet(max) 104 Fahrenheit, hogy optimalizálja a probléma a szivárgó víz hozza a legjobb élményt.Majd kínálunk egy két éves garancia a garancia.Az Erős 1900 PSI egy közepes vám mosó lenyűgöző tisztító ereje, csodálatos teljesítményét.Az 1,8 max nyomás biztosítja a tökéletes nagynyomású vízsugárral, az erős, nagy nyomású vízsugár, akkor biztos lehet benne, hogy távolítsa el még a makacs szennyeződéseket, valamint grime.Erős hosszú élettartamú motor a legjobb választás a tartós magas nyomású. 1.Kérjük, ne célja, hogy bárki vagy pet használata a mosó. 2.Kérjük, ne engedje, hogy gyerekek játszanak körül mosó, amikor az használatban van. 3.Győződjön meg róla, hogy kapcsolja ki a készüléket, ha nem használja aktívan. 4.Kérjük, kövesse a telepítési utasításokat.A kompakt kialakítású, praktikus eszköz, tárolási rendszer, a 3500 PSI lesz könnyű tárolás.Alkalmas a széles körben alkalmazható : a tisztítás mindent a Kerti Bútorok, Autó, Terasz stb.A kompakt kialakítású, praktikus eszköz, tárolási rendszer, a 3500 PSI lesz könnyű tárolás.Alkalmas a széles körben alkalmazható : a tisztítás mindent a Kerti Bútorok, Autó, Terasz stb.A kompakt kialakítású, praktikus eszköz, tárolási rendszer, a 3500 PSI lesz könnyű tárolás.Alkalmas a széles körben alkalmazható : a tisztítás mindent a Kerti Bútorok, Autó, Terasz stb.A kompakt kialakítású, praktikus eszköz, tárolási rendszer, a 3500 PSI lesz könnyű tárolás.Alkalmas a széles körben alkalmazható : a tisztítás mindent a Kerti Bútorok, Autó, Terasz stb.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai