XHE Jóga Szőnyeg Beltéri Sport, Jóga Szőnyeg Multifunkcionális Jóga Szőnyeg Parittya Heveder, Rugalmas Gumi, Csúszásmentes Fitness Sport Edzés a Fitness Edzés Mat (Szín : Egy, Méret : 3,5 mm)

XHE Jóga Szőnyeg Beltéri Sport, Jóga Szőnyeg Multifunkcionális Jóga Szőnyeg Parittya Heveder, Rugalmas Gumi, Csúszásmentes Fitness Sport

Rendeléséhez elérhető
HUF 15221.25
Készleten:

[Korlátlan gyakorlása] Alkalmas többfunkciós fitness, nem kell cipőben.Nagyon alkalmas az otthoni jóga stúdiók.Használható bármilyen jóga testtartás, a Pilates, a meditáció, nyújtás edzés, fény aerob testmozgás vagy más edzésprogram.Alkalmas a legtöbb padló felületét. ★ Alkalmas minden típusú gyakorlat szőnyeg a jóga, a Pilates, valamint emelet gyakorlat.Könnyű, nagy szilárdság, tartós, könnyen hordozható. ★ Gumi sport, jóga matrac csúszásmentes felület, valamint kiváló csúszásmentes előnye, hogy a sérülések elkerülése érdekében. ★ Kiváló rugalmasság lehetővé teszi, hogy az egyensúly megtartása valamilyen módon a gyakorlat.Vízálló technológia lehetővé teszi a szőnyeget könnyen mossa le szappanos vízzel. ★ A mat is hozzáteszi, a funkciók könnyen árukapcsolás, valamint könnyű súly az egyszerű szállítás, raktározás.Jó minőségű szőnyeg jól néz ki, hogy érzik magukat, hogy mindig kiegyensúlyozott.Alkalmas beltéri, mind kültéri használatra, ezek tartós jóga szőnyeg könnyen telepíthető, gyorsan bontakozik ki, s ami a legfontosabb, tudnak elhelyezni, a padlón nélkül curling a széleit.100% vadonatúj, jó minőségű.specifikáció : Termék Neve : Jóga Mat Material : rubber Style : Egyszerű, modern, Nordicnote : 1. A kézi mérés, a méretek is kissé más, kérlek, bocsáss meg nekem.2. Az eltérés következtében a forgatás fény, lehet, hogy egy kis színt különbség.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.3. Az általános szállítási idő 15-25 nap, kérem, várjon türelmesen.4. Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba velem e-mailben, mi pedig megadja a megfelelő választ.

A tulajdonságokhoz

Product Name:
Yoga Mat
Material:
rubber
Style:
Simple and modern, Nordic
1. For manual measurement, the dimensions may be slightly different, please forgive me. :
2. Due to the difference in shooting light, there may be some color difference. Please refer to the actual product. :
3. The general delivery time is 15-25 days, please wait patiently. :
4. If you have any questions, you can contact me by email and we will give you a satisfactory answer. :

A kategória legjobb javaslatai