Shanrya Egyéni Öntözés Tüskék, Automata Öntöző Berendezés, Automata Öntözőrendszer Spike 18PCS Növény Öntözés Eszközök, a Kertek, a Növényi Üvegházak(Kék)

Shanrya Egyéni Öntözés Tüskék, Automata Öntöző Berendezés, Automata Öntözőrendszer Spike 18PCS Növény Öntözés Eszközök, a Kertek, a

Rendeléséhez elérhető
HUF 7816.50
Készleten:

A növény öntözés tüskék alkalmas cserepes növények, szobanövények, virágok, zöldségek, teraszos növények, akasztós kosarak, deck edények, lógó növényeket, stb.Egyéni öntözés tüskék időt takaríthat meg az öntözés kötelessége gondoskodni a növények a kertben, otthon vagy az irodában, amikor a városból rövid utakra.Minden állítható szelep, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék az összeget, majd a sebesség a csepegtető öntözés a különböző növényt, virágot.Egyszerűen állítsa be a szelepet, hogy megfeleljen a növények kell, nem szükséges eszközök telepítése, könnyen kezelhető.Készült tartós ABS, vastag, keménység, valamint használhatja ezeket a növény öntözés tüskék a beltéri, mind kültéri növények.Szolgáltatás : 1. Minden állítható szelep, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék az összeget, majd a sebesség a csepegtető öntözés a különböző növényt, virágot.2. Egyszerűen állítsa be a szelepet, hogy megfeleljen a növények kell, nem szükséges eszközök telepítése, könnyen operate3. Készült tartós ABS, vastag, keménység, valamint használhatja ezeket a növény öntözés tüskék a beltéri, mind kültéri növények.4. Egyéni öntözés tüskék időt takaríthat meg az öntözés kötelessége gondoskodni a növények a kertben, otthon vagy az irodában, amikor a városból rövid utakra.5. A növény öntözés tüskék alkalmas cserepes növények, szobanövények, virágok, zöldségek, teraszos növények, akasztós kosarak, deck edények, lógó növényeket, stb.Hogyan kell Használni : Specifikáció : Elem Típus : Önálló Öntözés Spikes Material : ABSColor : Mint látható, a picture Product Hossza : Kb.13.3 cm / 5.2 in Upper Felület Belső Átmérője : Kb.2.7 cm / 1.1 in Weight : Kb. 157-158g / 5.5-5.6 oz Uses : Hidratáló, öntözés, cooling Application : City környezetbarát, üvegházak, kert, virág, zöldség, üvegházak, stb.A csomag Lista : 18 x Öntözés Device18 x gomb Megnyomásával a Pin megkönnyebbülten Valve Note : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

A tulajdonságokhoz

Item Type:
Self Watering Spikes
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Product Length:
Approx.13.3cm / 5.2in
Upper Interface Inner Diameter:
Approx.2.7cm / 1.1in
Weight:
Approx. 157-158g / 5.5-5.6oz
Uses:
Moisturizing, watering, cooling
Application:
City greening, greenhouses, gardens, flowers, vegetable greenhouses, etc.
Package List:
18 x Watering Device :
18 x Pressing Pin with Relief Valve :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

A kategória legjobb javaslatai