DABAOZA Kompatibilis Apple Nézni 40mm burkolata Lökhárító , Bling Nők, Lányok védőburkolat Elegáns Gyémánt Lökhárító Nehéz PC Ütésálló Strasszos Ügyet SE iWatch Sorozat 6 5 4(BlackGold, 40mm)

DABAOZA Kompatibilis Apple Nézni 40mm burkolata Lökhárító , Bling Nők, Lányok védőburkolat Elegáns Gyémánt Lökhárító Nehéz PC Ütésálló

Rendeléséhez elérhető
HUF 943.65
Készleten:

[Kompatibilis Modellek] : Kérjük, ellenőrizze az óráját modell gondosan megrendelés előtt.Ez a bling 40mm nézni az esetben tökéletesen kompatibilis az Apple Nézni 40mm Ügyet SE / Sorozat 6 / 5 / 4. [Nézni Védelem] : Ez a kompatibilis apple nézni 40mm esetben bling, amely védi az órát, a karcolásoktól pedig bump jól csiszolt, ellenállni napi rajta, majd szétszakad. (Bumper, keret csak, nem képernyővédő fólia). [Világos, Vonzó] : Prémium luxus gyémánt szilárdan berakott esetben keret az iwatch 40mm nézni arcába, hogy ez a bájos , a kristály strassz-nem jön le könnyen. [Kényelmes, Praktikus] : Könnyen telepíthető, illetve, hogy távolítsa el ezt a 40mm iwatch lökhárító, pontos lyukak kivágások hozzáférést szabályozza, valamint az érzékelők, a cég pedig nem könnyű esik.Nem kell, hogy tegyen az ügy le, hogy díjat, könnyű hozzáférést biztosít az összes funkciót. [DABAOZA Szolgáltatás] : Ha bármilyen probléma, kérjük, lépjen VELÜNK KAPCSOLATBA, habozás nélkül keresztül Dabaoza tárolni.Majd időben megoldja a problémát, hogy a legjobb szolgáltatást.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai