11-14 cm Vastag Baba Sampon Kap a Fül Protector, Állítható Baba Sampon Kap Zuhany Sapka Baby Shower Kap Vízálló Zuhanyzás Kap (Egy Méret, Type4)

11-14 cm Vastag Baba Sampon Kap a Fül Protector, Állítható Baba Sampon Kap Zuhany Sapka Baby Shower Kap Vízálló Zuhanyzás Kap (Egy Méret,

Rendeléséhez elérhető
HUF 1212.30
Készleten:

Anyaga zuhanysapka : A termék puha, környezetkímélő E gyanta, tartós, hosszú élettartam.Design : könnyű, közepes vastagságú, jó rugalmasság, elég a szívósság.Multi-function : lehet használni a baba sampon, árnyékolás, fodrászat, nagyon hasznos, de kényelmes.Mit jelent : A termékek védelme a gyermekek szeme, füle a víz kárt, ha van egy fürdő, vagy egy hajvágás.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése.Vastag Baba Sampon Kap a Fül Protector, Állítható Baba Sampon Kap Zuhany Sapka Baby Shower Kap Vízálló Zuhanyzás Cap Safe sampon fürdő védelem puha sapka babák, gyerekek, hogy megakadályozza a víz, sampon jusson be a szemét, majd arcát, miközben védi a babát a fényvédő haj vágás.Részletes features1. Három-dimenziós kap, természetes víz.2. Olajteknő tervezés, hatékony, gyors szétválasztása víz, így a vízelvezető gyorsabb, anya, nyugodtabb.Kényelmes kialakítás.4 gombot design, könnyen fel, anya viselni jobb szerint a baba fejét.Anyag : puha Eva gyanta.Puha Eva resin2. Ergonomikus kialakítású szerint a baba, különösen alkalmas a baba fejét. 3.3. biztonsági megvastagodott. 4. 0,3 cm vastagság rugalmasságát, szívósság elég.Találkozzunk a piaci kereslet, így a gyerekek is szeretik a sampon kap.Útmutató use1. Finoman illeszkedik a belső oldalon a zuhany kap a baba homlokát.2. állítsa vissza a sampon zuhanysapka, úgy, hogy megegyezzen a baba fejét.3. Kissé állítsa be a zuhany kap a baba kényelmes állami (hátra, amennyire csak lehetséges, hogy viseljen egy alacsony lényeg, hogy a nyak, úgy, hogy a front magas, alacsony, nem esik le a szivárgás).

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai