Avezano Bohém Szivárvány Kisasszony Onederful Hátteret Arany Pontok Szivárvány 1. Szülinapi Háttér Pasztell Felhők Bohém Szivárvány Első Szülinapi Hátterekkel, Dekorációk (7x5)

Avezano Bohém Szivárvány Kisasszony Onederful Hátteret Arany Pontok Szivárvány 1. Szülinapi Háttér Pasztell Felhők Bohém Szivárvány

Rendeléséhez elérhető
HUF 2428.65
Készleten:

★【Csomag】 : Egy DB 7x5ft(2.1x1.5m).Küldés Szeres.Nem Beleértve a pole zsebében, állj, klipek. ★【Anyag】 : VINIL : összehasonlítani, hogy más anyagok, erős, jól tette hátteret, élénk színek, könnyű, könnyen hordozható, bolt ,minőség, ár, elég a pont , jó egy fénykép háttérben. ★【Használat】 : Ha azt tervezi, hogy a fogadó egy fantasztikus esemény a buli, ez a bohém szivárvány 1. szülinapi hátteret lehet jó választás.Amikor a post kint,úgy, hogy egy hatalmas különbség a dekoráció.Alkalmas torta asztal háttere, bohém első szülinapi parti, lakodalom, esküvő, lánybúcsú fél, újszülött fotózás, kellékek, majd másik fél alkalommal. ★【Előny】 : Szakmai, Kiemelkedő Design, Személyre szabott Testreszabás, Elfogadható áron, Gyönyörű, minőségi, illetve craftmanship. ★【Meleg tippek】 : Vasalási a vissza a LEGALACSONYABB hőmérséklet, kérjük, ne vasalás előtt a háttérben.Ha azt szeretné, hogy az egyéni, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálat vásárlás előtt.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai