Yoehka 87oz Szigetelt Üveg Vizet Szalmával & Széles Száját Fedő, Rozsdamentes Acélból készült Vákuumos Sport kulacs, duplafalú Thermo Bögre, szivárgásmentes BPA-Mentes Lombik, Tartsd Hideg-Meleg (Díszes)

Yoehka 87oz Szigetelt Üveg Vizet Szalmával & Széles Száját Fedő, Rozsdamentes Acélból készült Vákuumos Sport kulacs, duplafalú Thermo

Rendeléséhez elérhető
HUF 3238.65
Készleten:

✅ 87oz Sport Szigetelt Víz Tartály : Dupla fal verejték-bizonyíték, hőszigetelt üveg vizet a szalma fedél & széles száját fedő, tökéletesen porszívók lezárt, a folyadék ne szivárogjon ki.Akár 24 órán belül, tartsa a HIDEG italt tartani az ital, 12 óra FORRÓ.Megvan, Búcsút kell izzadni!. ✅ Prémium Rozsdamentes Acél fém vizes palack készült élelmiszer-minőségű prémium rozsdamentes acél, amely nem rozsdás, 100% BPA mentes, non-toxikus, nem fémes íz.Hosszú idő után, a tesztelés, tartós, hatékony szigetelés tartani az ital friss. ✅ 2 Fedél Opcionális : 1 szalma fedél & 1 kifolyó széles száját fedő, hadd könnyű inni a különböző időkben, különböző forgatókönyvek.Mindkét minden teljesen szivárgásmentes, bár megállapított, a kettős fal Thermo bögre vízszintesen vagy megbillent fejjel lefelé. ✅ Mi Van : 87oz Szigetelt Üveg Víz, 2 Fedél(1 Szalma Fedél & 1 Kifolyó Fedéllel), 2 Sorsot, 1 szalma, ecset, pedig 100% - ig elégedett az ügyfélszolgálattal, ha nem 100% - ig elégedett a termékkel, forduljon hozzánk, mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani az ön számára. ✅️Legjobb Ajándék Ötlet : nem lehet rossz választás ez a vákuum szigetelt rozsdamentes acél üveg vizet!Több színben és méretben állnak rendelkezésre.Lenne egy nagy ajándék, hogy neki, aki szereti a szabadtéri sport, fitnesz, vásárlás, utazás, tanulás, marad a könyvtár, vagy dolgozik.utazás, tanulás, marad a könyvtár, vagy dolgozik.Tökéletes Hálaadás, Karácsony, valamint anyák Napi ajándékokat. * Nem illik az autó pohártartó. * Mivel a különböző jeleneteket, valamint a világítás, a képek csak tájékoztató jellegűek. 1 * üveg vizet. 1* szalma ecset. 2* szívószál. 2* a Különböző stílusok a fedeleket.HÁT!!!ITT YOEHKA AZT MONDJA AZ OKA.Prémium rozsdamentes acél anyaga : Készült élelmiszer-minőségű prémium rozsdamentes acél anyag, amely teljes mértékben ellenáll az oxidációnak, valamint korrózió, amellett, hogy a verejték-ingyenes dupla falú, széles szája design illik a jég, valamint lehetővé teszik a könnyű tisztítani.Növeli a víz bevitel mértékkel jót tesz az egészségnek!.Több szín & méret : különböző színek, méretek állnak rendelkezésre.Szivárgásmentes fedeleket, hogy illeszkedjen az, amit kell, függetlenül attól, hogy valakit, akinek a keze töltik a legtöbb időt a billentyűzeten, vagy szabadtéri sport, fitnesz, emberek, stb.Érte, egyáltalán nem bántam meg.MEGJEGYZÉS : . * Nem illik az autó pohártartó* Miatt különböző jelenetek világítás, a képek csak tájékoztató jellegűek.A csomag tartalmazza:. 1 * víz üveg 1* szalma ecset 2* szívószál 2* a Különböző stílusok a fedeleket.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai