Weiyiroty Elektronikus Fogkefe, 360 Fokos Szóbeli Tisztítás U Alakú Fogkefe Biztonságos, Kényelmes, Gyors, Hatékony, Automatikus Memória Funkció fogtisztítás Gyerekeknek(Idősebb Gyermekek)

Weiyiroty Elektronikus Fogkefe, 360 Fokos Szóbeli Tisztítás U Alakú Fogkefe Biztonságos, Kényelmes, Gyors, Hatékony, Automatikus Memória

Rendeléséhez elérhető
HUF 3645.00
Készleten:

Vízálló kivitel : Elfogadásáról vízálló kivitel, a vízálló osztály IPX7, amely könnyen tisztítható, illetve használható biztonságosan. 360 Fokos Szóbeli Tisztítás : Ez a fogkefe U alakú, amely tiszta, a szája, 360 fok, a fogak csiszolt, ugyanabban az időben. 5 Fogmosás Mód : elektromos fogkefe az automatikus fogmosás, valamint 5 különböző üzemmód, így könnyen a gyerekeket, hogy mosson fogat.Automatikus Memória Funkció : automatikus memória funkció, képes tárolni a felhasználói szokások intelligensen, amely hatékony, kényelmes.Gyors, Kényelmes : mindössze 60 másodperc, hogy munka után a kapcsoló be van kapcsolva, intelligens, fogmosás, gyors, kényelmes.Szolgáltatás : 1. Vízálló kivitel : Elfogadásáról vízálló kivitel, a vízálló osztály IPX7, amely könnyen tisztítható, illetve használható biztonságosan.2. 5 Fogmosás Mód : elektromos fogkefe az automatikus fogmosás, valamint 5 különböző üzemmód, így könnyen a gyerekeket, hogy mosson fogat.3. 360 Fokos Szóbeli Tisztítás : Ez a fogkefe U alakú, amely tiszta, a szája, 360 fok, a fogak csiszolt, ugyanabban az időben.4. Gyors, Kényelmes : mindössze 60 másodperc, hogy munka után a kapcsoló be van kapcsolva, intelligens, fogmosás, gyors, kényelmes.5. Automatikus Memória Funkció : automatikus memória funkció, képes tárolni a felhasználói szokások intelligensen, amely hatékony, kényelmes.Hogyan kell Használni : bekapcsolás : Nyomja meg a power gombot egyszer, az egyik legfontosabb művelet, öt szint kiválasztása : 1 : masszázs mód 2 : gyengéd mód 3 : tisztítási mód 4 : rágó védelmi mód 5 : mély cleaning Shutdown : nyomja meg Hosszan a bekapcsoló gombot három másodpercig, hogy erő a fogkefe be down Function beállítása : nyomja meg a áram gombot ismét a hatalom, az állam, hogy változtatni kell a különböző mode Charging : Helyezze be a speciálisan felszerelt DC3.5mm töltőcsatlakozó, a család kit lehet közvetlenül be van dugva az USB kábel a töltéshez, a töltés áramforrás felszerelt&.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai