Francia Csavar Ügyes Zsemle Haj Konty Készítő Többszínű Ruhával Magic Clip, Mágikus Fánk Frizura, Konty Formálója Haj Zenekarok Haját Befonni Eszköz a Nők, Lányok (3 DB)

Francia Csavar Ügyes Zsemle Haj Konty Készítő Többszínű Ruhával Magic Clip, Mágikus Fánk Frizura, Konty Formálója Haj Zenekarok Haját

Rendeléséhez elérhető
HUF 1078.65
Készleten:

★Puha Anyag - Lányok divatcikkek készült kiváló minőségű pamut anyagból készült, rugalmas, puha, lélegző, de soha nem csúszik.Könnyű viselet, majd távolítsa el. ★Trendi hairband : 3 szín.Alkalmas vastag, vékony hajszál.Rögzíti a hajad, akkor nem hagyja, hogy a haj csúszik le. ★ Zsemle készítő haj : 35x10cm/13.7*3.9 Cm, annyira vékony, hogy át lehet vinni a zsebében. ★Széles Alkalommal - Tökéletes a Mindennapi Ruha,Fotó Kellék,Karácsony,Strand,Utazás,Sport,Buli,Táncos, Bál,Mosás, majd kitalálom. ★Rögzíti a hajad is szokás engedd ki a hajad.Mindegy, hogy vékony, vagy vastag haját, hogy tartsa a haj nagyon jól, anélkül, hogy fáj a fejem. ★ÜGYFÉLSZOLGÁLAT - Mi kielégítő ügyfélszolgálat, bármilyen kérdése van a termék, szívesen vegye fel velünk a kapcsolatot, biztosítani fogjuk a választ 24 órán belül, üdv venni.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai