Bőr, Toll,Asixx Bőr Jelölő Írnok Elhelyezése Toll Nem mérgező, Környezetvédelmi, valamint Ártalmatlan, Alkalmas Jelölés, illetve Elhelyezése,Tiszta, Folyékonyan(Fehér Kezelni, 1mm)

Bőr, Toll,Asixx Bőr Jelölő Írnok Elhelyezése Toll Nem mérgező, Környezetvédelmi, valamint Ártalmatlan, Alkalmas Jelölés, illetve Elhelyezése,Tiszta,

Rendeléséhez elérhető
HUF 849.15
Készleten:

Festék nem mérgező, környezetvédelmi, valamint ártalmatlan bőr irritáció nélkül, ami nem könnyű eltávolítani, de nem a bőrön maradnak örökre.Tinta részecske 5-10 um, amely nem írja be a bőrbe.Steril injekciós toll alkalmas jelölés, illetve elhelyezése a bőr.Tippek, hogy mindkét végén, rendszeres tipp valamint egy ultra finom tipp a részletes munka.Eldobható csak egyszeri használatra.Jellemzők : Festék nem mérgező, környezetvédelmi, valamint ártalmatlan bőr irritáció nélkül, ami nem könnyű eltávolítani, de nem a bőrön maradnak örökre.Tinta részecske 5-10 um, amely nem írja be a bőrbe.Steril injekciós toll alkalmas jelölés, illetve elhelyezése a bőr.Tippek, hogy mindkét végén, rendszeres tipp valamint egy ultra finom tipp a részletes munka.Egyértelművé téve, mark folyékonyan.Eldobható csak egyszeri használatra.Műszaki adatok : Tinta Fő Összetevők : Tárnics Violet markolat Anyaga : PP Opciók : Fehér Fogantyú 1mm, Fehér Kezelni 0.5 mm, Kettős Végű Ezüst, Kettős Végű Fehér Kezelni Egyetlen Véget ért Toll Hossz : 16.5 cm / 6.5 inch Kettős Végű Toll Hossza : 14.5 cm / 5.7 inch Súly : 6-13 g Típus : Tetoválás Kiegészítő Funkció : Jelölés, illetve Elhelyezése a Bőr Csomag tartalma : 1 x Bőr Jelölő Toll, Sapka 1 x Uralkodó Megjegyzések : 1. Kérjük, tesztelje az első az arc használat után fertőtleníteni jelölés, illetve a mark maradhatnak egy héten. 2. Minden injekciós toll is csak egyetlen személy, hogy elkerüljék a kereszt-fertőzés, illetve nem használható a sebesült, nyálkahártya, bőr. 3. Kérjük, tesztelje a bőr először, majd az ügyfél a bőr, ha alkalmazni szeretné a jód után jelölés a fokozott, illetve sterilizált a célra, majd távolítsa el mark 70% orvosi izopropanol nedves törlőkendőt vagy alacsony koncentrációjú alkohol. 4. Kérjük, ne alkalmazza egyéb folyékony, amikor a jel nem száraz elkerülése érdekében törölje el mark. 5. Kérjük, tisztítja a bőrt elhelyezése előtt, hogy kerülje a zsíros, piszkos bőr, hogy blokkolja a toll hegye. 6. Kérjük, hinta finoman a tollat, majd jelölje be a papírt, majd a bőr, ha a toll nedves lett. 7. Nem lehet jel, ha a bőr nem szárad.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai