Xyanzi vállfák Bejárat fogas,Modern Fali Kabátot, Kalapot Rack Kulcs Birtokosa Mail Boríték Horog Szervező A Bejárat Fürdőszoba, Hálószoba, Konyha (Szín : Dió, Méret : 4 Horgok)

Xyanzi vállfák Bejárat fogas,Modern Fali Kabátot, Kalapot Rack Kulcs Birtokosa Mail Boríték Horog Szervező A Bejárat Fürdőszoba, Hálószoba,

Rendeléséhez elérhető
HUF 1348.65
Készleten:

●Egyszerű design, praktikus, szép : fekete dió & bükk két anyag, vágott egész fa, a sima fa, gyönyörű környezetben. ●A hátsó horony kényelmes hely : vannak hornyok a hátán, ami nem tud képeket, nem könnyű esik, praktikus, hangulatos. ●Elegáns design : Ez a dekoratív fa fogas tökéletes szervez olyan helyre, folyosó, előszoba, hálószoba, konyha, fürdőszoba, vagy a szekrény.Jó választás a szobában, hogy szüksége van egy kis extra helyet, vagy szervezet. ●Multi-cél : kap 1coat rack, rack jön 4/5/6/7 horgok a teljes, tökéletes megoldás a szervező kabátok, dzsekik, törölköző, baseball sapka, sál, öv, táska, mind a kutya póráz. ●Beltéri dekoráció : Ez aranyos szervező hoz egy rusztikus, természetes szépség, hogy bárhol is van szerelve, így érdekes, hogy az outlook a környezetben.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai