DFGMPydtd Verejték Zenekarok, Meleg Gyapjú Futó Hajpánt Sport Illik Jóga Elasztikus Fejpánt Tornaterem, Kerékpározás, Tenisz (Szín : Szürke)

DFGMPydtd Verejték Zenekarok, Meleg Gyapjú Futó Hajpánt Sport Illik Jóga Elasztikus Fejpánt Tornaterem, Kerékpározás, Tenisz (Szín :

Rendeléséhez elérhető
HUF 3094.20
Készleten:

★Könnyű viselet, sokoldalú : a férfi fejpánt van varrva a fejpánt, amely lehetővé teszi, hogy viselni a férfi fejpánt nélkül csomózás; nagyon kényelmes szállítására. ★Szuper kényelmes fejpánt a férfiak, mind a nők : A fejpánt szuper könnyű, ránc mentes, tartós. ★Nagyon kényelmes, mert a vékony anyag, ők különösen jótékony futók, vagy az emberek sisak a hajpántok. ★Fül védelme : A gyapjú-mint a szövet belsejében a hajpánt lágy, amely képes megvédeni a fül, a fejét a szél, a hideg még a tavaszi meleg lesz során reggel beindítja. ★Rugalmas, kiváló minőségű anyagból, nagyon rugalmas.Alkalmazkodik a fej mérete, ül, kényelmesen, erős, de kiváló fejpánt a gyakorlat.Anyag : poliészter + spandex Size : 25cm*12cm Application : kültéri, edzés, fitness, stb.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai