HOMEFORT Bejárati Csarnok Fa, Fém fogas a Cipő Padon, Kabát Állni, 9 Fogasok, 3-Rétegű Fém Tároló Állvány,Tökéletes Szekrény, Nappali, Hálószoba (Rusztikus Barna)

HOMEFORT Bejárati Csarnok Fa, Fém fogas a Cipő Padon, Kabát Állni, 9 Fogasok, 3-Rétegű Fém Tároló Állvány,Tökéletes Szekrény, Nappali,

Rendeléséhez elérhető
HUF 2578.50
Készleten:

GYAKORLATI TEREM FA CIPŐ PADON : Ez a terem a fa a tökéletes kombináció, egy fogas, cipős padra, tároló polc.Köztük egy stabil, 3-rétegű polc, kilenc horgok fogas, ez a folyosó fogas nem csak gyakorlati, hanem funkcionális.Helytakarékos fogas : A dimenziója 28.3" x 13.20" x 71.6"(Mérete)=72x33.5x182.5cm, lehetővé teszi, hogy a legteljesebb mértékben használni a helyet a szobában, akár egy bejárat, előszoba, irodai, kollégiumi, vagy hálószoba.Az MDF testület a fekete ruhás hozzáteszi, mind funkcionalitás, elegancia meccs díszíteni a házat.FUNKCIONÁLIS BEJÁRAT TÁROLÓ ÁLLVÁNY A KÖRNYEZETBARÁT MDF TÁBLA : Összetevője megvastagodott porszórt fém csövek, sűrű drótháló, valamint környezetbarát E1 minőségű MDF tábla.A cipő padon egy vastag drótháló, hogy megakadályozzák a nyomában a cipőt ragadni.Ez áll a kalap, s fogas nem csak kilenc fogasok, hogy lefagy a kabátok, táskák, kabátok, hanem biztosítja a kétszintű fém tároló polc cipő, magassarkú, valamint egy masszív cipő padon.VONZÓ KALAP KIJELZŐ RACK ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS, KIVITELEZÉS : Esztétikailag, hogy egy dekoratív darab, illetve funkcionális ahhoz, hogy szervezze meg a ruhák, a kalapok, a fogas.Elem súly : 9.20 kg/20.24 lbs.HOMEFORT GARANCIA : GYORS ÖSSZESZERELÉS NÉLKÜL SZÜKSÉGES ESZKÖZÖK.A 100% az ügyfél elégedettségi politika segíthet cserélni a jobb vagy a visszatérítés nélküli költsége, ha a tétel nem felel meg a kereslet.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdés, hogy a rend keresztül VEVŐ ÜZENET.Minden vizsgálat lesz, azt válaszolta, hogy 24 órán belül. >3-IN-ONE DESIGN Hall Fa CIPŐ PADON : .Készült megvastagodott porszórt fém csövek, az MDF tábla.Ez a Kabát Állni a cipő padon jól működik, mint cipő a padon,fém tároló állvány, valamint fogas. >Funkcionális, mind gyakorlati hat ÁLLVÁNY : .Ez áll a kalap, s fogas nem csak 9 fogasok, hogy lefagy a kabátok, táskák, kabátok, hanem azt is előírja kétszintű tároló polc cipő, magassarkú, valamint egy masszív cipő padon, hogy lehet ülni, míg üzembe, vagy levenni a cipőt. >Gondosan kidolgozott, hogy illeszkedjen minden terek a szobában : .Ez a terem a fa ideális helytakarékos megoldás a bejárat,előszoba,irodai,kollégiumi,bedroon többet. >Stílus : Industiral keres. >3 in 1 design : ez a terem a fa a tökéletes kombináció, egy fogas kilenc lóg fogasok,cipő padon, egy 2-tier tároló polc. >Anyag : porszórt Fém csövek+MDF. >Masszív szerkezet, karcsú kivitelben. >Szín : Rusztikus Barna. >A termék méretei : 28.3" x 13.20" x 71.6"(Mérete). >Elem Súly : 9.20 kg/20.24 lbs.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai