Téglalap, Kék, Zöld, Virágos/Virág Nyomtatott Terítő Poliészter Lemosható asztalterítő Beltéri Kültéri Spillproof Terítő... (YLT016, 60X102)

Téglalap, Kék, Zöld, Virágos/Virág Nyomtatott Terítő Poliészter Lemosható asztalterítő Beltéri Kültéri Spillproof Terítő... (YLT016,

Rendeléséhez elérhető
HUF 3913.65
Készleten:

✅Ez a terítő az olaj bizonyíték, vízálló, folt ellenállás, ránc mentes.folyadékok lesz gyöngyök, ha kiömlött ez a terítő, így könnyen letörölni által szalvéta vagy törülközőt, egy vizes törölközőt is törölje le a foltok ez a terítő is. ✅Egyoldalas digitális nyomtatás, hőszigetelő festék technológia, a színe világos, a kép világos, nincs szaga, nem könnyen elhalványul.Az anyag tartós, mosógépben mosható. ✅A gondosan kiválasztott, teljesen tesztelt, 100% poliészter anyagból.együtt a népszerű elemek díszítik étkező asztal, amely egy csodálatos élet tapasztalata. ✅alkalmas étkező, puccos étterem, szabadtéri piknik, vagy BBQ.családi összejövetel, meg a szülinapi party, stb.ez a terítő ad elegáns érzés, hogy bármely tér. ✅ Kereshet YONGLIU, hogy megtalálja a teljes katalógus lista a további nagy gyűjtemények lakástextil.Mindig az a küldetésünk, hogy hozzon létre a vibráló minták, jó minőség, hogy díszítse a haza gyönyörű, hangulatos.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai