Tablet PC Esetben Ütésálló Tartós védőburkolat Tartós 360 Fokos Forgatható Konzol Esetében Samsung Galaxy Tab Egy 8.0 2019 Esetben T290 / T295 Tablet PC Táska (Szín : Rose Red+Rózsaszín)

Tablet PC Esetben Ütésálló Tartós védőburkolat Tartós 360 Fokos Forgatható Konzol Esetében Samsung Galaxy Tab Egy 8.0 2019 Esetben T290

Rendeléséhez elérhető
HUF 7978.50
Készleten:

Sokk-elnyelő szilikon készült, hogy támogassák, erősítsék a védelem a tabletta esetben megakadályozza a véletlen kopogtat, ütközések cseppek.A tablet az esetben alkalmas A Samsung Galaxy Tab Egy 8.0 2019 Esetben T290 / T295. Állvány funkciója : Ez a multifunkcionális védőburkolat van egy egyedi design, ami viszont a shell egy kényelmes megtekintése állni.A hátlap beépített 360 fokos forgatható lemezjátszó, egy összecsukható állvány van elrejtve, Amikor a kitámasztó meghosszabbodik, lehet forgatni 360 fokban a lemezjátszó eléréséhez különböző szögben álljon.A hátsó lemezjátszó beépített egy csuklópánt, amikor tegye a kezét a szíjat, akkor erősen fogja meg a súlypont a tablet. 3 rétegű védelem kombinálva a "PC előlap, hogy a beépített képernyővédő fólia" + "kemény PC hátlapot" + "puha szilikon külső burok".Nyújtó védőtasak a tablet, nehogy véletlenül csepp/sokkok/karcolások.Szolgáltatás : 1. Multifunkciós tabletta, védőburkolat, alkalmas a Samsung Galaxy Tab Egy 8.0 2019 Esetben T290 / T295 2. Az ön számára egy kényelmes megtekintése, majd írja be a szög, filmeket is tud nézni, találkozók, Face Time, gépelt vagy kézzel fordult a 360 fokos forgatható állvány különböző angles3. Egy tolltartó, könnyen tette a tollat, majd out4. Felszerelve, levehető vállpánt, kényelmes üzleti utak, turisztika, vagy bármely más alkalommal needed5. Top PC keret, beépített képernyővédő fólia-karcálló; PC lökhárító bélés-megakadályozza, nehéz por; puha szilikon shell-hatékonyan kiadás vibration Package Tartalmazza : 1xdropproof Case1x Shoulder Strap Tablet nem tartalmazza.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai