Gezen Ipari Cső Polcok 31.5 Lebegő Polc,Fali Polcok, Rusztikus Lebegő Polcok, Fali Tároló Könyv a Polcokon, Nappali, Hálószoba, Konyha (Barna, 2 Szint)

Gezen Ipari Cső Polcok 31.5 Lebegő Polc,Fali Polcok, Rusztikus Lebegő Polcok, Fali Tároló Könyv a Polcokon, Nappali, Hálószoba, Konyha

Rendeléséhez elérhető
HUF 7558.65
Készleten:

Terv kezdődik, a vásárlás dátumától számítva.Termék károkért balesetek, foltok, kitépi, s könny borítja az első naptól kezdve.Termék üzemzavarok, meghibásodások tartozó után gyártói garancia.További költségek javítás, alkatrész -, munkaerő -, illetve szállítási vagy az összes szereplő.Könnyű azt állítja, folyamat - követelést bármikor 24/7 via mobil alkalmazás online, vagy telefonon.Mégse bármikor, teljes visszatérítést az első 30 nap.Átruházható ajándékokkal. . [Ipari Lebegő Polcok] .. A falon polc tökéletes egy ipari esztétikai.A szálloda egy cső keret sötét barna befejezni, hogy könnyen kombinálható különböző színek.Rusztikus, ipari elemekkel találkozunk ezen a lebegő fali polcok, tiszta vonalak, hogy adjunk egy vintage úgy érzi, hogy a szobában. [Super Stabil, Tartós] .. A falra szerelhető kialakítás növeli a stabilitást pedig a szilárdságot, az ipari cső polcon, hogy erős támogatást a fa táblán.A felszínen a vas polc, porfestett, hogy megakadályozza a rozsda, évekig fog tartani.Ez egy ideális tároló polc nappali, hálószoba, fürdőszoba, illetve egyéb helyeken. [Rusztikus Barna Igazgatóság]. A 2 szint az ipari polcok készült P2 fokozatú forgácslap (nem tömör fa) a természetes fa, gabona felület, amely vízálló, valamint karcálló.A legalacsonyabb szint tudja tartani 44 lbs.a többi osztálytól tud tartani 22 kg. [Helytakarékos] .. A 2-tier fali polc tökéletes megjelenítésére cserepes növények, bekeretezett családi fotók, edények, egyéb tárgyakkal.A rusztikus polcon, nem foglal sok helyet a haza.Ehelyett lehet felszerelni a falra, a konyha felett a wc-tétel tárolására, amely maximalizálja a helykihasználás. [Méretek (L)*11.8(W)*23.6(H).Csomag Méret : 37(L)*16.1(W)*4.7(H).Termék Súly : 12.5 kg.Csomag Súlya : 15.4 kg.Szín : Rusztikus Barna+Fekete Cső Váz.A nyitott fali polc, egyszerű, de elegáns.Acél ipari cső keret, barna vintage forgácslap hozzá, hogy az ipari, illetve rusztikus hangulat.Ez könnyen össze lebegő polc bőséges tároló, valamint kijelző helyet.Ideális nappali, hálószoba, fürdőszoba, konyha, kamra, tanya, garázs, iroda, mosoda, valamint a wc.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai