Rozsdamentes Acél Tál Szárító Állvány fogantyúval Elegáns, Masszív Mosogató edényszárító a Konyha Pulton Fekete edényszárító (Méret : L)

Rozsdamentes Acél Tál Szárító Állvány fogantyúval Elegáns, Masszív Mosogató edényszárító a Konyha Pulton Fekete edényszárító (Méret

Rendeléséhez elérhető
HUF 12958.65
Készleten:

Elegáns, modern streamline design.Kis méretű gátló slot, hogy tartsa fel több mint 8 ételeket.Intim mindennapi design, tartsa meg az anyag száraz, szellőztethető, tiszta, higiénikus.Összegyűjti a felesleges vizet, amelynek célja a gyors vízelvezetés, Cserélhető Csatorna Fórumon lehet fogni a felesleges víz csöpög, tartsd meg a számláló, száraz, tiszta.Ez az étel gátló rack illik a mosogató vagy a szekrényben.Termék neve : Étel Rack Product anyaga : rozsdamentes steel Product Mérete : 40*30*16 CMProduct Használat : engedje le a vizet, majd tárolja a dishesprevention : 1. Vásárlás előtt, kérjük, ellenőrizze a méret vagy a szín a termék.2. Ez a termék nem tartalmaz más elemeket, kivéve a terméket.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, ott lesz a kis színes különbségek, kérlek, értsd meg.4. Ez a termék már kézzel mért, vannak bizonyos hibák, csak tájékoztató jellegűek.5. Ha problémái vannak a termékek, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, mi lesz megoldani ezeket a problémákat a lehető leghamarabb.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai