SNDMOR Hordozható Bor Piknik Asztal-Mini Piknik Asztal-Kerti, a Strand Kemping Asztal-Tiszta Bambusz Piknik Asztal Kemping, Strand & Park(18.8×12.9)

SNDMOR Hordozható Bor Piknik Asztal-Mini Piknik Asztal-Kerti, a Strand Kemping Asztal-Tiszta Bambusz Piknik Asztal Kemping, Strand &

Rendeléséhez elérhető
HUF 3523.50
Készleten:

➽【Hordozható】Kis méret, könnyen hordozható.Meg lehet tartani egy palack vörös bor, négy pohár bor vagy üdítős doboz. ♚【Összecsukható】 nem veszi fel a helyet, valamint kényelmes tárolására.Az összecsukható asztal lábai könnyen összehajtható, így bárhol. ♞【Gyakorlati tervezési】Az íves asztal tetején megakadályozza, hogy az élelmiszer esik, a kupa lehet helyezni közvetlenül a nyílásba az asztalon, anélkül, hogy aggódnia kellene a folyadék ömlött a kupát.A bambusz asztal lábak adj erőt, egyensúlyt a legtöbb felületen. ❤【Legjobb Ajándék】Egy nagyon romantikus randi ajándék, amit lehet használni, mint egy ajándék a különböző évfordulók.Azt is meg lehet adni, hogy a bor szerelmeseinek körül. ☎【Értékesítés utáni Szolgáltatás】Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Igyekszünk a legjobb, hogy segítsen megoldani a problémát.Te vagy a legtöbb előkelő vendég, s a megtiszteltetés, hogy elégedett.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai