Hood Rács Matrica Levelet Betétek Betétek jelkép 3M Ragasztó & 3D-s Emelt Kompatibilis 2017 2018 2019 2020 2021 2022 Super Vám tartozékok F250 F350 F450(Chrome Silver)

Hood Rács Matrica Levelet Betétek Betétek jelkép 3M Ragasztó & 3D-s Emelt Kompatibilis 2017 2018 2019 2020 2021 2022 Super Vám tartozékok

Rendeléséhez elérhető
HUF 2292.30
Készleten:

Alkalmazás : 3 D-s Emelt Elülső Hood Leveleket Kompatibilis 2017 2018 2019 2020 2021 2022 Super Vám tartozékok F250 F350 F450. Kiváló Minőség : Prémium minőségű Anyag, 100% - os Valódi 3 M Hitelesített Ragasztó.Beépített múlt!NEM antikolása, rozsda, vagy folt.Kifejezetten a Gépjármű-használat Új, unscratched,TÖKÉLETES!!Emblémák hozzá egy egyedi érzem, hogy a jármű Növeli. 3 D-s Tervezés : Egy emelt szilárd jelvény levél, egy szép kúp, hogy illeszkedjen ívelt, komplex süllyesztett felület hozzon létre egy hűvös 3 D-s.Nagy teherbírású, Fényes matrica igazán, hogy a csomagtérajtó POP kifinomult módon.Könnyű Telepítés : Tiszta, száraz, kiálló rész,könnyedén alkalmazni, akkor a finomhangolás semmilyen beállítást, majd határozottan nyomja meg a levelet, hogy az ülés.Nem kérésére bármely technikai készségek,lehet kész, pár percen belül.Autómosó biztonságos biztonságos eltávolítás.Meleg Megjegyzés : Tiszta a kiálló rész, ragasztás előtt.De jobb, hogy felmelegedjen ragasztó a hő fegyver alkalmazása előtt.Bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Miért Válassza a jelkép? 1. Készült kiváló minőségű ABS, erős öntapadó hátlap, amelyek időjárás-ellenálló, biztonságos autó mosás, nem fakulnak. 2. A motorháztető helyezze be a leveleket lesz a legjobb ajándék a család. 3. Könnyen telepíthető, tiszta, száraz a csomagtérajtó, könnyedén alkalmazni, akkor a finomhangolás semmilyen beállítást, majd határozottan nyomja meg a levelet, hogy az ülés.Hogyan telepítsük a jelkép ?1. lépés : Használja a sósborszesz, hogy tisztítsa meg a betűkkel, kiálló része.Biztosítani kell, hogy minden por, szennyeződés, valamint a viasz eltávolítják az egyik oldalán a területen.2. lépés : a Néző a levelet , kapcsolja lapos arccal lefelé, majd távolítsa el a fehér papír hordozó védi a betűk ragasztó.A levél marad a helyén a tiszta fuvarozó.3. lépés : a Dallam semmilyen beállítást, majd határozottan nyomja meg a jelkép le, hogy helyet benne .Nem kérésére bármely technikai készségek, lehet kész, pár percen belül.Meleg Megjegyzés : győződjön meg róla, hogy tiszta a mélyedések alaposan, hogy a hosszú élettartam, a ragasztó alkalmazása előtt.Javasoljuk, hogy mossa meg a kocsi után három nap.Csomag : 1 készlet ( 9 betű ) Csomagtérajtó Helyezze be a Leveleket . 24 Órás Szolgáltatás, Gyors válasz : az Bármilyen kérdése van, kérjük, bátran kérje a "Vásárló kérdés & válasz", vagy lépjen kapcsolatba velünk.Gyors értékesítés utáni szolgáltatás : Nincs gond a csere vagy a vételár visszatérítésére, hibás, illetve elégedetlen is.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai