SIKOT 40led Szolár Biztonsági Fény Távoli 6 Módok Fényes, Mozgásérzékelő, Kültéri Lámpák Vízálló Fali Lámpák a Ház Terasz Szint (Fehér)

SIKOT 40led Szolár Biztonsági Fény Távoli 6 Módok Fényes, Mozgásérzékelő, Kültéri Lámpák Vízálló Fali Lámpák a Ház Terasz Szint (Fehér)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3103.65
Készleten:

【Szuper Fényes】 Max 900lm fényerő is világít 500 négyzetméter.ft terület.A fényerő fény lehet beállítani, hogy 20%,50%, 100% - ban távoli belül 27 ft(9 yd).Az ívelt forma geometriai tervezés objektív akár 90% - os fényáteresztés.Sőt, van széles világítási szög nem káprázatos.Pontos PIR mozgásérzékelő észleli, bármilyen mozgás akár 16~26ft.Az érzékelési távolság befolyásolja az időjárás, valamint a hőmérséklet. 【Akkumulátor】 Az akkumulátor be a fény Lítium-vas-foszfát akkumulátor, amelyek hosszú élettartama 5`10 éve.Ugyanaz, mint egy elektromos jármű elemeket.Biztonságos, magas konverziós arány. 【6 Üzemmódok】 SIKOT szolár biztonsági fali lámpák biztosítják 6 opcionális mód, hogy a felhasználók.Ezeket a 6 választható módok közé tartozik a különböző napi jelenetek.Szerint a kérését, ez a munka, mint egy sürgősségi lámpa vagy a figyelmeztető fény. 【Napelemes】 A napelem 5 V 2 W poli-kristályos szilikon laminált.Mivel nagy méret,nagy teljesítmény, illetve 18.4% - os konverziós hatékonyság napelem a fény díj gyorsabb.A napelem már hosszabb élettartam. 【Széles körű Alkalmazását】 Ideális bejárati ajtó,garázs,deck,udvar, illetve egyéb helyen szükség van.Specifikáció : Anyag : PC+ABS plastic Solar panel : 5 V 2 W40pcs*SMD2835 0.2 WOutput teljesítmény : Max 6 WLuminous fluxus : 900lm3.2 V 3000 m Ah LFP(Lítium-vas-foszfát) batteries Sensor szög : 120° - Érzékelő tartomány : 16~26ft Nyári meleg időjárás megrövidítheti az érzékelő távolság.Ez normális, hogy PIR mozgásérzékelő.Megvilágított terület : 500 négyzetméter.ft6 módok Bevezetés : A 40led mozgásérzékelő biztonsági fali lámpa támogatás gombra boot and remote boot.6 választható módok : Mód 1. mozgásérzékelő+dim-fény.Ha valaki közeledik, úgy működik, nagy fény, akkor a sor, hogy dim-fény után valaki elhagyja 15 másodpercig.Mód 2. mozgásérzékelő+nem-fény.Ha valaki közeledik, úgy működik, nagy fény, akkor is kikapcsol, ha valaki elhagyja 15 másodpercig.Mód 3. mindig fény.A lámpa működik az on/off alkonyat hajnal.A mozgás érzékelő nem működik.Mód 4. mindig fény 3 órán keresztül, majd kapcsolja hogy mode2. A fény munka alkonyat 3 órán keresztül, majd kapcsolja ki.A mozgásérzékelő lesz a készenléti hajnalig.Mód 5. sürgősségi lámpa.A fény változások a biztonsági fény sürgősségi lámpa.Mozgásérzékelő kikapcsol.A fény fog működni, bármikor, amíg nem kapcsolja ki, vagy elemek kimerülnek.Mód 6.figyelmeztetés mód.Csak 4db kék+piros led villog.Ez lesz az utolsó egy óra.Aztán a fény kikapcsol.Szerelési útmutató : 1.Lyukak a falban a helymeghatározás kártya .2.Helyezze a műanyag cső tágulási.3.Húzza meg a csavart, majd 5mm intervallum a falon.4.Leteszem a termék, mint a kép.Figyelmeztetés tipp : Kérjük, győződjön meg róla semmit, vagy az árnyék, terjed a napelem, függetlenül attól, hogy ez hatással lesz a töltés hatása a napenergia, valamint befolyásolja a világítási idő.Ellenőrizze, hogy nincs erős fény, például utcai lgiht a napelem után sötét Vagy.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai